Chodzi mi o Twoje sympatie polityczne,nie trzeba być alfą i omegą by stwierdzić,że według Ciebie jedynym dobrem dla Polski jest PiS i Kaczyński...Dla Polski może i tak,ale nie dla Polaków.'Kaczor' jest jednym [ch**] podszyty co Tusk i reszta bandy z Wiejskiej.Specjalnie dla Ciebie definicja propagandy z naciskiem na nawias:Nie bardzo wiem gdzie niby ta propaganda. Chodzi Ci o ten cytat?
Propaganda (od łac. propagare – rozszerzać, rozciągać, krzewić) – celowe działanie zmierzające do ukształtowania określonych poglądów i zachowań zbiorowości lub jednostki, polegające na perswazji intelektualnej i emocjonalnej (czasem z użyciem jednostronnych, etycznie niewłaściwych lub nawet całkowicie fałszywych argumentów).
Czyli każdy PiS-owiec nie jest obiektywny?Podobnie jak i każdy kibic MUnited?Nie wiem do końca jak tam w PiS-ie,ale wśród fanów MU są i obiektywni...Brak mi obiektywizmu? A co to jest ten mityczny obiektywizm? Każdy jak się interesuje jakąs dziedziną życia to ma ugrontowane poglądy i one zawsze mu będą bliższe. Zawsze pojawi się kwestia subiektywizmu.
Odniesiesz się do tych słówniech zgadnę popierasz PiS?A być może może nawet należysz do ich struktur....