Re: Polscy kibice

Awatar użytkownika
bartbuks
Administrator
Administrator
Reputacja: 30

Re: Polscy kibice

Post autor: bartbuks » 07 kwie 2012, 17:32

kaczy pisze:Rozwiń proszę.
Jeśli zacznie się protest, to wybacz, ale nie ma żadnych szans na zapełnienie stadionu. Co jak co, ale kibice Legii są zorganizowani. Podczas poprzedniego protestu byłem prawie na każdym meczu i powiem szczerze, że wyglądało to nędznie. Druga sprawa jest taka, że bez Żylety nie ma dopingu, bo w tym momencie powstaje chaos. Niektórzy starają się dopingować, ale są to troszkę komiczne sytuacje, gdy 3-4 grupy na różnych sektorach robią kompletnie coś innego.

Nowy stadion to nie jest magnez. I tak ciężko go teraz zapełnić do ostatniego miejsca, więc jeśli znikną osoby z Żylety lub będą tam prowadzić protest, to co jak co, ale będzie sytuacja podobna do tego w Kielcach. Nikt nie będzie stawał na głowie, bo wg mnie tutaj klub powinien pójść po rozum do głowy, gdyż nie da się zbudować dobrego zespołu bez wsparcia kibiców. Jeśli będzie MP i walka o LM, to z pkt widzenia marketingowego Legii będzie bardzo zależało, aby ułożyć się z kibicami, bo dostali już próbkę i wiedzą czego się spodziewać.

A Błędowski to hipokryta do potęgi entej. Kiedyś sam pokazywał ultrasom jak i gdzie odpalać race, a potem wymyślał przeróżne historie. Jeśli zarząd Legii go dalej trzyma, to pewne jest to, że do żadnych rozmów nie dojdzie. Zachowanie ochrony na Legii to totalna żenada. Ja sam pamiętam jak miałem problem wejść na prasówkę z laptopem, bo imbecyl na bramce nie potrafił zrozumieć, że po pierwsze to jest moje narzędzie pracy, a po drugie rzucać nim na murawę to ja raczej nie zamierzam. Nie mówiąc już o zabieraniu dziennikarzom napojów, czegoś do jedzenia, bo są to "idealne narzędzia do rozpoczęcia prowokacji"! :shock:

Wróć do „Polska”