Re: Ogólna dyskusja o polityce

Awatar użytkownika
petru
Administrator
Administrator
Reputacja: 680
Kibicuję: Konstytucja

Re: Ogólna dyskusja o polityce

Post autor: petru » 08 kwie 2012, 2:40

No to jak napisałem. Jest bomba, jest zamach, jest merytoryka :). Bo przecież każdy piszący o Smoleńsku (ale nie ten znudzony, nowoczesny Polak), WIERZY w spisek, zamach, modli się do Macierewicza i marzy o zbawieniu Polski przez Jarosława. To nie jest tak, że ktoś pisze o źle prowadzonym śledztwie i kupowaniu w ciemno jego BRAKU wyników przedstawianych jako wyniki. Najlepiej sprowadzić wszystko do absurdu, napisać o śmiesznych postach, porobić z ludzi idiotów i czekać aż oponenci będą ujadać. Co też się odpowiednio skomentuje.
Chlopaczek pisze: Te wszystkie dywagacje ktore nazywane sa chyba dla niepoznaki szukaniem prawdy o mgle helu teraz wybuchu (nie wiem co tam jeszcze bylo nie sledze kolejnych odcinkow pod tytulem teorie spiskowe).
Chlopaczek pisze: Zalozmy zatem na koniec ze to wszystko prawda. Ruscy z Tuskiem doprowadzaja do katastrofy samolotu z prezydentem a potem staraja sie to zatuszowac. Zaczynamy tropic rosyjskich agentow? Wypowiadamy wojne Rosji?
No to rozważmy to z twojej perspektywy:
Pijany generał, z pijanym prezydentem, pili małpki całą drogę, a kaczynski jeszcze przed, pokłócili się z pilotami już przed startem, a kaczynski sie spoznil na samolot i zabil 116 osob, potem wdarli się do kabiny, pilot mówi nie moge lądować, mgła jest, a kaczyński tu w te drzewa, a potem general przystawia lufe do skroni i pilot musi ladowac. Rosjanie krzycza przez radio "pull up, pull up", bo piloci nie znaja jezyka rosyjskiego, mowią ci piloci tylko w kolko w dziwnym jezyku "[k****], [k****]" i "jak nie wyladuje to mnie zajebie". I jeszcze dzwoni drugi kaczynski i pierwszy kaczynski mowi, ze drugi kaczynski tez mowi, tu w te drzewa. Potem piloci nie robia pull up, tylko probuja robic beczke podczas ladowania, ale sie nie udaje, bo samolot zahacza o brzoze, przewraca sie, a kaczynski idzie w glab pokladu i wklada swoja watrobe gosiewskiemu. A drugi kaczynski nie chce podac putinowi reki.
I co teraz robimy, aresztujemy pośmiertnie za zabicie wszystkich ofiar w Tupolewie? To moe chociaż brata, podpalacza Polski, do psychiatryka za jątrzenie i krzyż na Krakowskim Przedmieściu?

Zajmij się lepiej haxballem. Nie rób z innych debili. Mam nadzieję, ze chociaż odrobinę dobiłem do ciebie intelektualnie. Wszyscy byliśmy ciekawi opinii Chlopaczka i trzeba przyznać. Nie zawiedliśmy się.

Wróć do „Kultura, polityka, wydarzenia”