Re: Ogólna dyskusja o polityce

Awatar użytkownika
Chlopaczek
Ten obcy
Reputacja: 3328

Re: Ogólna dyskusja o polityce

Post autor: Chlopaczek » 08 kwie 2012, 3:06

piwus pisze:No to jak napisałem. Jest bomba, jest zamach, jest merytoryka :). Bo przecież każdy piszący o Smoleńsku (ale nie ten znudzony, nowoczesny Polak), WIERZY w spisek, zamach, modli się do Macierewicza i marzy o zbawieniu Polski przez Jarosława. To nie jest tak, że ktoś pisze o źle prowadzonym śledztwie i kupowaniu w ciemno jego BRAKU wyników przedstawianych jako wyniki. Najlepiej sprowadzić wszystko do absurdu, napisać o śmiesznych postach, porobić z ludzi idiotów i czekać aż oponenci będą ujadać. Co też się odpowiednio skomentuje.
Odnioslem sie tylko do fragmentu o wybuchu. Nic nie pisalem o tym jak prowadzone jest sledztwo i o tym wszystkim co wyzej zreferowales.
piwus pisze:No to rozważmy to z twojej perspektywy:
Nawet nie wiesz jaka jest moja perspektywa a piszesz. Zreszta ostatnio napisalem Ci na haxie jaka jest moja perspektywa szkoda ze nie zapamietales. Wiec moze Ci przypomne. Zle warunki atmosferyczne bledy pilotow na czele z lamaniem procedur i nieszczescie gotowe. Czy mial w tym udzial Kaczynskim czy mial udzial Blasik i jaka jest rola rosyjskich kontrolerow jest sprawa otwarta i tutaj jest pole do popisu jezeli chodzi o wyjasnianie tego co sie stalo.
piwus pisze:Zajmij się lepiej haxballem. Nie rób z innych debili. Mam nadzieję, ze chociaż odrobinę dobiłem do ciebie intelektualnie. Wszyscy byliśmy ciekawi opinii Chlopaczka i trzeba przyznać. Nie zawiedliśmy się.
Nie musze z nikogo robic debila. Swietnie sami dajecie sobie rade.
Ciesze sie ze Cie nie zawiodlem. Ja natomiast jestem Toba rozczarowany. Taki fajny rozsadny z Ciebie ziom gdy nie rozmawia sie o polityce.

Moj poprzedni post akurat nie byl kpina. Pisalem go powaznie. Wyborazcie sobie co by bylo i ile dopiero by sie pojawilo pytan gdyby wasze marzenia - tak to trzeba nazwac - o zamachu okazaly sie prawda.
Sami chyba nie dostrzegacie ze na podstawie kilku niejasnosci wystepujacych obecnie tworzycie teorie skutkujace powstaniem tysiecy pytan ktore by sie pojawily a na ktore dopiero nie ma odpowiedzi. To wam jednak w niczym nie przeszkadza.

Oh jeszcze slowo do Kamila poniewaz widze ze sie mnie troche czepil.
Drogi Kamilu nie mam wystarczajacej wiedzy zeby z Toba polemizowac poniewaz ksiazki do gimnazjum jeszcze nie zostaly uzupelnione o katastrofe smolenska. Moze w tych ktore beda przeznaczone na rok szkolny 12/13 cos sie znajdzie wtedy przeczytamy i madrzejsi zasiadziemy do dyskusji dobrze?

Wróć do „Kultura, polityka, wydarzenia”