Jasne wiadomo. Już to kiedyś w dyskusji o homosiach pokazałeś, że ty jesteś największy mądrala świata i wiesz lepiej od uczonych. Teraz również wiesz lepiej od gościa, który współpracuje z NASA, nawet się nie zapoznajac z badaniem które wykonał. Wielki Chłopaczek!Jezeli Ty masz watpliwosci i uwazasz ze to mogl byc zamach bo skrzydlo lezalo nie tam gdzie trzeba to ja jednak moge miec watpliwosci co do bytnosci osob trzecich w kokpicie
Możesz mieć wiele wątpliwości na tematy wszelakie. Tylko warto byś je najpierw trochę "liznął" a cała twoja twórczość o Katastrofie Smoleńskiej i znajomość tego tematu jest krótko mówiąc zerowa. 2 H po katastrofie przyjąłeś sobie tezę i od razu czasu interesujesz się tym pobieżnie. Właściwie tą sprawę masz w dupie, ale jednak wiele masz na ten temat do powiedzenia. Ot poważny osobnik.
Nie ma żadnych dowodów na jakiekolwiek naciski Kaczyńskiego czy Błasika, równie dobrze możesz mieć wątpliwości czy ja nie naciskałem na tych pilotów.
Bzdura Pis, Macierewicz nigdy nic nie gadali o jakieś sztucznej mgle czy bombie helowej. Fakt faktem, pojawiały się po tej stronie lekko mówiąc niepoważne teorie na temat tej katastrofy i jak widać na twoim przykładzie tylko te osobe zaszkodziły tej sprawie. Przytaczasz tą gadkę niemal w każdej dyskusji o Smoleńsku, a w tej już drugi raz. Wielokrotność używania tego "argumentów" jest tylko dowodem, że nIc poza takim marnym kpiarstwem nie masz do zaprezentowania.Natomiast o wybuchu mgle i tak dalej roi glownie PiS Macierewicz z kumplami oraz prawicowe media.
Ależ nie musisz tego powtarzać. Ty już 2 h po katastrofie w swojej głowie wydałeś wyrok jak to wyglądało i nic i nikt cie nie przekona, że było inaczej. Wtedy uznałeś, że zamachu to tu na pewno nie było, więc dla Ciebie to głupota.Teza o zamachu jest jak dla mnie niegodna wiekszej uwagi atoli rozumiem ze sa ludzie ktorych jaraja takie rzeczy.
Wszak ty nawet nie zapoznałeś się z prezentacjami poważnych i cenionych w świece naukowców, a masz najwięcej do powiedzenia na ten temat. Z góry wiesz, że to bzdura na poziomie bomby helowej. Przecież to jasno dowodzi, że na poznaniu prawdy to tobie w tej całej sprawie najmniej zależy. Jedyne do czego jesteś zdolny to do kpiarstwa z tych którzą tą sprawą się interesują, wskazują na skandaliczne okoliczności jakie wokół do niej doszły i nie pozwalają jej zamieść pod dywan. Nie bardzo wiem jaki masz w tym cel wszak całą sprawę masz w dupie. Chyba połechtaniu ego, bo już kolejny raz tutaj próbujesz się przedstawić jako poważny nowoczesny no i wiadomo postępowy(
Tak więc jak już pisałem wierz sobie w swoją "poważną" teorie spiskową o naciskach. Ale proponuje, że jeśli nie masz nic nowego do wniesienia do sprawy, to żebyś nie zabierał głosu. Tak wiemy, że jesteśmy bandą debili, która wierzy w jakieś bzdury. Tak wiemy, że wszyscy mają tą sprawę w dupie i tylko my idioci dalej się tym interesujemy. Tak wiemy, że jesteśmy niepoważni, zacofani, oszołomi, nie to co poważni postępowi ludzie od początku wiedziący, że to Kaczyński kazał lądować w drzewach. To już wszystko słyszeliśmy, to już było, jeśli nie masz nic nowego do powiedzenia, ani nie masz specjalnej ochoty na zapoznanie się z nowymi faktami, które wychodzą w trakcie obywatelskiego dochodzenia, ani na zapoznanie się z prezentacjami ekspertów to z łaski swojej nie wypowiadaj się jak zobaczysz temat o Smoleńsku to zaznacz przeczytane i śmigaj gdzie indziej. Ewentualnie jak już tak musisz zaznaczyć swoją obecność, to ogranicz się do postu w stylu "nie zmieniłem zdania od 10 kwietnia od godziny 9.30" wszystko będą wiedzieli o co Ci chodzi i co masz do powiedzenia.