Re: AC Milan (zbiorczy)(cz.2)

Awatar użytkownika
wloski
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 984
Kibicuję: Edukacjii Clonera

Re: AC Milan (zbiorczy)(cz.2)

Post autor: wloski » 08 kwie 2012, 12:45

mete pisze:Gdy sędzia dał nam tego karnego to wiedziałem, że wpadnie tu jedna osoba i będzie wypisywała swoje farmazony porównując to do karnego z meczu z Barceloną.
Ani Ciebie, ani innych twojego poziomu bliskim nie zamierzam ubliżać, ale ciemność jaką widzicie to jest żałosne. Szkoda, że chłopak z wami walczy jak Don Kichot, bo jesteście beznadziejni, zawsze musi wyjść na wasze, uważałem was za bardziej inteligentnych niż kibice Interu, sorry jesteście tacy sami i te żarty na odpowiedź moją, że u was sędziowie opłaceni są na 38 kolejek, nie roześmiałaby nawet konia.

Maciek (interista) pisze:Patrze Muntari dostal 4,5 od LGdS, co sie stalo, bo takie noty sa raczej zarazerwowane jak ktos czerwo zlapie czy cos w ten desen?

Silva skonczyl sezon czy wroci na koncowke?
Muntari mógł sobie wczoraj odpuścić mecz jeśli ma tak grać, nic nie zrobił w tym meczu aby Milan go nie przegrał. Lepiej było dać komuś innemu pograć choćby Seedorfowi, który jest w podobnej sytuacji co Alex (nie ubłaganie kończy się już kariera piłkarska jak nie teraz to za sezon). Lepszy gość co coś osiągnął niż dureń, który niczym się nie wyróżnia oprócz głupich i nie przepisowych faulów.

Wróć do „Włochy”