Re: AC Milan (zbiorczy)(cz.2)

Awatar użytkownika
Enjo
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2273
Kibicuję: AC Milan

Re: AC Milan (zbiorczy)(cz.2)

Post autor: Enjo » 08 kwie 2012, 13:07

Meczu nie widziałem bo byłem w Grudziądzu, ale dziś nadrobię zaległości.

Wygląda na to, że walka o mistrzostwo Włoch będzie toczyć się do końca, co prawda wydaje się, że mamy łatwiejszy terminarz od Juventusu, ale zaś ci drudzy ostatnio na prawdę grają dobrze.Pozostaje teraz trochę liczyć właśnie na Lazio [ już w przyszłej kolejce ], Rome czy nawet te Cagliari bo wątpię, żeby Cesena czy Novara dały radę ekipie Conte.Oczywiście zakładam przy tym tylko zwycięstwa Milanu bo na ten moment nie jesteśmy panami swojego losu.

Na własne życzenie mamy taką sytuację jak mamy, na pewno cieszy, że wrócił Cassano, ale teraz to cała drużyna musi wspiąć się na wyżyn i pokazać skuteczną grę na miarę Mistrza Włoch.

Nie mam zamiaru wdawać się w przepychanki z jedynymi sprawiedliwymi kibicami Juventusu bo niektórzy mogli by popatrzeć na swoje wpisy po ''karnym'' w meczu z Bologną i rzeczywiście nie byłoby tak miło i wtedy zacząć nazywać kogoś beznadziejnym.Najlepiej niech się zajmą wpisywaniem do tematu statystyk i tego typu dyskusji bo trochę bez sensu wprowadzają tutaj gęstą atmosferę.Kebab robi bardzo dobrą robotę na głównej to niech reszta zajmie się tym na forum.

Wróć do „Włochy”