Re: Piłka Ręczna

Awatar użytkownika
ddemon
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 250

Re: Piłka Ręczna

Post autor: ddemon » 08 kwie 2012, 23:47

Ja niestety a może stety nie oglądałem całego meczu ba nawet nie dotrwałem do końca - zobaczyłem wynik 29-19 51 lub 52 minuta bodajże i sobie myślę pozamiatane ale nic patrzę jak widziałem statystów w obronie a w ataku gra na chaos jak u Świerczewskiego a Wenta non stop się łapał za głowę stwierdziłem - nie ma sensu :roll:

Moim zdaniem Wenta nie tyle co powinnien ale ba musi zostać...Wyciągnie wnioski i zrezygnuje zawodników takich jak Jurasik,M.Lijewski,którzy już dawno powinni kończyć karierę reprezentacyjną...Ja rozumiem jest Christiansen z Danii,który gra na dobrym poziomie ale Jurasik to może mu ręcznik nieść - facet który gra taką padakę w obronie,popełnia tyle fauli,że dawno bym go wypierdzielił....Zastanowiłbym się nad Bieleckim oraz Tkaczykiem,którzy jak mają dni to mogą naprawdę rozmontować każdą obronę i pokonywać bramkarza ale wystarczy 1-2 słabe zagrania i siadają psychicznie :(

Zarówno Bielecki jak młodszy Lijewski wracają teraz do Polski i dlatego dałbym Wencie szansę - prawie całą pierwszą 6 będzie miał w VIVE Szmal-Jachlewski?,Bielecki,Tkaczyk,Lijewski, a Kuchczyński odchodzi moim zdaniem to jest błąd właśnie Jurasik powinnien odejść :/ wtedy mogliby w naszej lidze wypracować parę nowych schematów bo nie ukrywajmy piłka cały czas idzie do przodu a my schematami typu Francja czy inny kraj może nam się odbić czkawką :/

Do tej kadry jeszcze śmiało można zaliczyć Tłuczyńskiego jego jako jedynego bym nie skreślał ze starszych graczy bo facet jeszcze jako jedyny może tej reprezentacji coś dać - są też młodzi Orzechowski,Wiśniewski,Syprzak czy też nawet Zaremba...

Rzadko oglądam polską ligę nawet jak gra POWEN Zabrze ale jak coś się zdarzy to widać w naszej lidze progres - owszem ktoś powie że nadal dominacja VIVE bądź Wisły ale zdarzają się w tej lidze niespodzianki,drużyna VIVE nie wszystkie mecze wygrywa +5 bramkami dlatego Wenta musi się otworzyć na nowych zawodników i zakończyć pewien etap bo jeśli tego nie zrobi niestety pozostaniemy wtyle :/

Wróć do „Inne sporty”