Re: Real Madryt (zbiorczy) (cz.2)

Awatar użytkownika
Kesz
Kapitan
Kapitan
Reputacja: 359

Re: Real Madryt (zbiorczy) (cz.2)

Post autor: Kesz » 09 kwie 2012, 14:11

Szkoda braku skuteczności Realu, przykro też się patrzy na pracę sędziego bo miał swój znaczny wkład w ten remis. Mecz mi przypominał starcie Sevilli z Barceloną, gdy to Katalończycy walili głową w mur, podobnie w tym meczu Królewscy - mogli gładko wygrać to spotkanie gdyby gracze zachowali więcej zimnej krwi w polu karnym rywala, tak naprawdę Real jest sam sobie winny straty punktów i nie ma co atakować arbitra, jak się nie wykorzystuje tylu 100% sytuacji, to trzeba zapłacić frycowe. Zapowiada się niezwykłe Gran Derbi, szkoda tylko, że na Camp Nou - Z resztą w tym sezonie możliwe są dwa Grandi Derbi i najwyższe cele, czyli decydujące GD w Primera Division oraz finał Ligi Mistrzów - Jak Real chce się odgryźć za te wszystkie porażki, to najlepszy moment. Szczerze, nie spodziewałem się, że Real tak łatwo odda swoją przewagę - ta w ostatnim czasie topnieje w zastraszającym tempie, jeśli Real przegra mistrzostwo, to będzie naprawdę frajerska porażka, bo wielu już koronowało Real Madryt na mistrza Hiszpanii - z osobami zw. z Barceloną na czele.

PS. Mam nadzieję, że za tego posta nie dostanę bana... Bo dostałem bana za "niski poziom wypowiedzi"... eee... za długie posty piszę czy jak ? Bo nie wiem ? Jak mam pisać ? może jakiś elokwentny moderator czy tam administrator mi wytłumaczy, bo nie mam pojęcia za co dostałem bana :naughty: :brawo:

aha i czemu mi w profilu pisze, że nadal jestem zbanoway ? hę ? :badziewie:
Ostatnio zmieniony 09 kwie 2012, 14:17 przez Kesz, łącznie zmieniany 1 raz.

Wróć do „Hiszpania”