czerwo, wolny, bądź biegnięcie dalej i dziwne wypierdzielenie się. Sędzia gdyby to zauważył, to zapewne by gwizdnął, ale nie stało się tak i tyle.RealFan pisze:To był faul i spokojnie mogła być czerwona kartka dla Ruiza. Cristiano od razu się nie przewrócił (może to był jego błąd, a może nie, bo chciał po prostu strzelić), ale wytrącony z rytmu biegu został i miało to wpływ na to, że po chwili upadł będąc sam przed Guaitą. Tylko ludzie dali sobie narzucić interpretację komentatorów C+, jakoby to był dive, cóż poradzić.
No tak nie pamiętasz? A wczoraj pisałem coś takiego, choć błędy na korzyść swojego zespołu ciężko się pamięta. Cóż za pokaz hipokryzji. Byłeś w temacie o VCF i zapewne to czytałeś, ale Ci przypomnę.RealFan pisze:Innych znaczących błędów sędziego nie kojarzę i nie mam do niego pretensji o ten mecz.
bartbuks pisze:Muszę odnieść się do postawy sędziego. Przypominam, że widziałem tylko drugą połowę, ale dwie sytuacje są rażące. Pierwsza to po strzale i dobitce Benzemy piłka odbiła się od Francuza, więc nie rozumiem dlaczego arbiter pokazał na rzut rożny. Potem po strzale Pablo piłka odbiła się od pleców Marcelo, a sędzia na 5 metr. Glupie blędy.