Re: AC Milan (zbiorczy)(cz.2)

Awatar użytkownika
mete
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 730

Re: AC Milan (zbiorczy)(cz.2)

Post autor: mete » 10 kwie 2012, 19:51

Mam jeszcze dwa pytania. Jak to jest Montolivo jest już nasz :?: Drugie. Wiadomo już jaśniej kto wylatuje z kadry po sezonie :?:
W 100% procentach odpowiedź na te pytanie zna niewielu ludzi na świecie. Z tego co można wyczytać to Montolivo już od sierpnia jest dogadany z Milanem. Dziś pojawiła się informacja, że kupił dom w Mediolanie. IMHO jest nasz, ale wcześniej jak po sezonie się tego nie dowiemy.

Co do drugiego pytania to pisałem już wcześniej co o tej sytuacji mówili eksperci ze Sky. Niemal pewni nowej umowy są Nesta i van Bommel (jeżeli nie zdecyduje się na powrót do Holandii). Gattuso jeżeli będzie zdrowy to dostanie nowy kontrakt lub pójdzie do sztabu szkoleniowego. Sytuacja Ambrosiniego ma zależeć od tego co będzie z Gattuso i Holendrem. Seedorf, Inzaghi, Zambrotta, Yepes i Roma mają odejść. Z tym, że to nie są pewne informacje. Rok temu miało być pięknie a wszyscy wiemy jak wyszło.

A biografia Ibry świetna. Niedawno skończyłem. Sporo można się dowiedzieć o jego życiu i karierze.
Ostatnio zmieniony 10 kwie 2012, 19:54 przez mete, łącznie zmieniany 1 raz.

Wróć do „Włochy”