Re: Southampton FC [zbiorczy]

Awatar użytkownika
PjtR
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład
Reputacja: 0

Re: Southampton FC [zbiorczy]

Post autor: PjtR » 14 kwie 2012, 11:07

Obserwator, widziałeś jakiś mecz 'twoich pupili'? :) ja miałem w tym sezonie tą przyjemność kilka razy, i o ile wcześniej bezsprzecznie byli najlepsi na zapleczu, tak teraz od kilku kolejek to już nie to, nie idzie im już tak łatwo, wczoraj grali źle, bramka Rickyego co jak co szczęśliwa, strach w oczy zagląda czy nie będą musieli walczyć w barażach, a i tylko patrzeć jak któryś z klubów premier league podbierze im Hooivelda czy Lallane, których swoją drogą, zakładam, że nie znasz jako wielki fan zespołu z południa :) co do polaków w s'hampton to za dużo nie mogę się wypowiadać, bo ani Tomka ani Bartka nie miałem przyjemności oglądać w czerwono białej koszulce, obaj wczoraj poza kadrą meczową (nie jestem pewien co do Białkowskiego)
a co do nazwy to twój błąd obserwatorze pewnie bierze się z tego, że bodajże Nahorny w c+ często nazywa najlepszą ligę świata premiership :)

Obserwator, fora kibiców nie są od hejtowania innych (co czasem się zdarza, jak poniesie :)), ale od okazywania zainteresowania i wsparcia swojemu zespołowi

Wróć do „Anglia”