LM, Chelsea - Liverpool 27.04.2005

Awatar użytkownika
qczak
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Reputacja: 0

Post autor: qczak » 13 maja 2005, 17:03

RoRo pisze:
Niggaz pisze:
Joe10 pisze:nie powinno być bramki Garci
taaaa skąd wiesz :?: Bo ja słyszałem, że ta izraelska technologia rakietowa to zawodna jest jednak. No ale jak już mówimy o nieprawidłowych bramkach to gol Terry'ego też nie powinien się liczyć (Chelsea - Barca jakby ktoś nie pamiętam :wink: )

A tak już zupełnie na serio to jeszcze nie widziałem ani jednej powtórki która jednoznacznie rozwiałaby wszelkie wątpliwości czy bramka była czy też nie :?
Bramka Terrego nie powinna byc uznana z powodu faulu Carvalho na Valdesie ale przynzjmniej kapitam The Blues trafil do siatki jak nalezy. Pilka "strzelona" przez Garcie w meczy L'pool - Ch'ea ledwp liznela linie bramkowa i sedzia pomylil sie moim zdaniem wskazujac na srodek boiska. Sprawa jest otwarta ale jak juz ta Izraelska metoda pokazala pierwsze wyniki to powinnismy jej zaufac bo chyba tamci znaja sie na rzeczy nie ??

POZDRO
to nie ma znaczenia czy Terry trafil do siatki, wazne ze gol zostal strzelony w trakcie zlamania przepisu(faul; tylko nie pisac, ze sie jeszcze nie pogodzilem z tym :twisted: ); co do gola Garsii to sa wszelkie za(sedzia liniowy, omylnosc technologii) jak i przeciw(poprawnosc technologii i wypowiedz Gallasa); ale fakt faktem, ze to nic nie zmieni bo w finale zagra Liverpool, a wiec nie widze powodow, aby sie o to dalej spierac

Wróć do „Puchary Europejskie”