AC Milan (zbiorczy)

Awatar użytkownika
maestro
Podwójne standardy
Reputacja: 174
Kontakt:

Post autor: maestro » 13 maja 2005, 18:55

nie chcą/ nie mogą, a w każdym razie nie powinni, bo to byłoby nieładnie :twisted:

to jest złamanie kostki... chamska kontuzja- wiem, bo miałem :p nie złamanie ale pęknięcie. jakieś dwa/trzy lata temu graliśmu w nóżke... źle stanąłem- zabolało. ale co tam- myśle. posiedziałem 10 min i dalej grałem (tylko troche ostrożniej ;) ), a wieczorem nie mogłem wstać z łóżka :? a obwód kostki wynosił mniej więcej tyle samo co łydki ;) do hirurga od razu- w gips na 4 tyg. chyba :? no i jeszcze z 6 tyg. nie mogłem grać. a teraz jak tylko źle postawie stope (podczas gry), to czuje cholerny bół :? to ostro utrudnia życie :p szczególnie na nierównym boisku :roll:

kto miał złamanie jekieś, to wie, że to niestety czuje się do końca życia!! ale nasza medycyna na pewno nie jest nawet w połowie tak dobra jak ta, którą objęty zostanie Jankulovski :D i to jest chyba jedyna dobra wiadomość jak narazie... niech jak najszybciej wraca do zdrowia

Prezydent Parmy- Luca Baraldi- mówi, że nie będzie blokował transferów Gilardino i Bonery... a więc teoretycznie nasze (i inne) kluby mają wolną rękę... 8) może jakoś się podzielimy :wink: :twisted:

Wróć do „Wracając Do Meritum”