Wszystkich wrzucacie do jednego worka,czepiacie się wszystkiego co dotyczy się Barcelony,wszędzie widzicie Barcelone uważajcie,bo nawet w haźlu zobaczycie wodę niebiesko-czerwoną
Nowo zarejestrowany kibic Barcelony wypowiedział się w temacie - i jaką dostał odpowiedź " idź na cules.pl"
Ja rozumiem można się odwoływać do pamiętnego meczu na Stamford - wcale się tego nie wypieram ale ludzie popatrzmy na dwumecz,tak samo jak mecz z Interem a wy wszędzie widzicie spisek - ja pierdziele jak Kaczyński wierzy w zamach tak non stop powtarzanie jak mantrę że Barca kradnie tego się już nawet czytać nie chce człowiek wchodzi w temat meczowy Bayern-Real i czyta że finał już ustawiony na ja pierdziele
Panowie z Administracji i Moderacji powinni bardziej się tym przyjrzeć bo albo traktujemy wszystkich równo albo tworzy się kółko
Aby ten post nie był całkiem offtopicowy to
Bayern zasłużenie wygrał,co do strzelonej pierwszej bramki kontrowersyjna spalony był ale czy aż tak mocno przeszkadzał Ikerowi(obejrze kilka ryzy to się wypowiem dokładnie)ale na pewno Bayern powinnien mieć rzut karny na Riberym - ciągnięcie za koszulkę w polu karnym to karny - tak samo jak pisałem przy Busquetsie w meczu z Milanem i nie ważne czy trzymał go 1 sek z 5, 8 sek cały mecz
Powinnien kończyć w 10 sytuacja z Marcelo i dla mnie skoro Webb był taki konsenkwetny i nie potyczkował się z żółtymi to Coentrao powinnien dostać 1 żółtą przed sytuacji z Badstuberem,który dostał kartkę i tym samym Coentrao byłby jeszcze bardziej ostrożniejszy tak samo jak Arbeloa,który nie patyczkował się z Riberym
Takie jest moje zdanie a czy Wy się zgadzacie czy nie - wasza sprawa