Re: Bayern München - Real Madrid

Awatar użytkownika
ddemon
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 250

Re: Bayern München - Real Madrid

Post autor: ddemon » 17 kwie 2012, 23:49

Moim zdaniem Marcelo nie jest najlepszym lewym obrońcą i tyle...Podałem zawodników za których uważam i tyle...Wy się czepiacie wszystkiego a szczególnie jak to napisze kibic Barcelony wiecie jak to można nazwać OBSESJA !!

Wszystkich wrzucacie do jednego worka,czepiacie się wszystkiego co dotyczy się Barcelony,wszędzie widzicie Barcelone uważajcie,bo nawet w haźlu zobaczycie wodę niebiesko-czerwoną :lol: Dotyczy się to szczególnie userów KajoFC,Kamil232,MGiggs,Ebi a ostatnio dołączył Mirek15 pomijam kibiców Madrytu bo tego raczej uniknąć się nie da szczególnie,że tych potyczek ostatnio co nie miara i napinek nie da się uniknąć

Nowo zarejestrowany kibic Barcelony wypowiedział się w temacie - i jaką dostał odpowiedź " idź na cules.pl" :suicide: Panowie każdy ma prawo do głosu,wyrażania opinii i sorry ale to nie WY powinniście decydować kto,gdzie i z kim akurat ma zamiar toczyć dyskusję...I każdy kiedyś zaczynał na tym forum ;)

Ja rozumiem można się odwoływać do pamiętnego meczu na Stamford - wcale się tego nie wypieram ale ludzie popatrzmy na dwumecz,tak samo jak mecz z Interem a wy wszędzie widzicie spisek - ja pierdziele jak Kaczyński wierzy w zamach tak non stop powtarzanie jak mantrę że Barca kradnie tego się już nawet czytać nie chce człowiek wchodzi w temat meczowy Bayern-Real i czyta że finał już ustawiony na ja pierdziele :suicide: Kto sieje tą napinkę my kibice Barcelony a jak :badziewie:
Panowie z Administracji i Moderacji powinni bardziej się tym przyjrzeć bo albo traktujemy wszystkich równo albo tworzy się kółko :roll:

Aby ten post nie był całkiem offtopicowy to
Bayern zasłużenie wygrał,co do strzelonej pierwszej bramki kontrowersyjna spalony był ale czy aż tak mocno przeszkadzał Ikerowi(obejrze kilka ryzy to się wypowiem dokładnie)ale na pewno Bayern powinnien mieć rzut karny na Riberym - ciągnięcie za koszulkę w polu karnym to karny - tak samo jak pisałem przy Busquetsie w meczu z Milanem i nie ważne czy trzymał go 1 sek z 5, 8 sek cały mecz :roll:
Powinnien kończyć w 10 sytuacja z Marcelo i dla mnie skoro Webb był taki konsenkwetny i nie potyczkował się z żółtymi to Coentrao powinnien dostać 1 żółtą przed sytuacji z Badstuberem,który dostał kartkę i tym samym Coentrao byłby jeszcze bardziej ostrożniejszy tak samo jak Arbeloa,który nie patyczkował się z Riberym :D
Takie jest moje zdanie a czy Wy się zgadzacie czy nie - wasza sprawa :P

Wróć do „Puchary Europejskie”