Sukces rodzi wrogow co widac po tym forum. My ciulesy podobno jestesmy betonami. To co mam myslec o uzytkowniku ktory tak stwierdzil tym bardziej ze tego zwrotu juz od dawna uzywa sie w stosunku do userow typu lubie Barce ale przez jej kibicow zycze jej niepowodzenia. Bez hejtow nie ma sukcesuRealFan pisze:A ja myślę, że ludzi niezadowolonych z sędziowania w Europie w meczach Barcelony w ostatnich latach jest tak naprawdę dużo więcej niż te 12 000.I co z tym fantem zrobisz?
Zeby nie bylo zupelnie OT takie mecze jak ten z CFC moga byc zludne. Nie ma co ukrywac ze jestesmy lepsi od Chelsea, ale to jest polfinal. My walczymy na wszystkich frontach, oni maja ostatnia szanse zeby uratowac sezon i raczej ostatnia zeby tym pokoleniem wygrac LM. Beda zmobilizowani jeszcze mocniej niz wczoraj BM z RM. Jak dodamy jeszcze zaszlosci historyczne to mozna sie spodziewac duzej walki od ekipy Abramowicza.
Z naszej strony co widac po zdjeciach zawodnikow panuje duzy luz w Londynie. Licze na skromne zwyciestwo a bramowy remis wezme w ciemno.