Re: Polscy kibice

Awatar użytkownika
Emerald
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 0

Re: Polscy kibice

Post autor: Emerald » 18 kwie 2012, 10:47

Dudek pisze:Dzisiaj? 1 mecz na 300 w lidze i się zaczyna afera. Derby to derby. Uważam że taki mecz jest raz w sezonie i można wybaczyć jeśli "normy przyzwoitośći" nie zostaną zachowane. Jak komuś nie pasuje atmosfera tego meczu to może raz odpuścić.
Jasne, wiem, ze teraz na niewielu meczach dzieje sie cos takiego i bardzo mnie to cieszy, ale faktem jest, ze jesli dzieje sie cos takiego albo cos takiego jak w Budgoszczy to jest o tym glosno i kazdy o tym slyszy... A to strasznie psuje opinie spensorow etc. Sponsorowi jest generanie obojetne, czy to raz w sezonie czy 3, 5, 7 razy... tak czy inaczej nikt nie chce, zeby jego marke kojarzono z burdami na stadionie.
Dudek pisze:A frekwencji w Polsce nei da sie zbudować na dobrej grze. Na mecze z ŁKS, Podbeskidziem czy Cracovią nie porównuj do ligi angielskiej. Tak piłkarze prezentują najlepszy poziom na świecie. U nas jak komuś 1 drybling wyjdzie to się nim 2 tygodnie jarają :)
A ja tam mysle, ze sie da. Zwlaszcza dla tego o czym napisales. Nie wszyscy ida na stadion bo sa wielkimi kibicami pilkarskimi. Niektorym sie podoba atmosfera. Tyle tylko, ze jestem pewien, ze gdyby ta atmosfera to byl zorganizowany doping i zero zadym to pewnie byloby wiecej osob, ktore by poszly dla takiej atmosfery, nie bojac sie o to co ich na tym stadionie, albo pod nim spotka...

Wróć do „Polska”