Re: 1/2 finału LM: FC Barcelona - Chelsea Londyn

Awatar użytkownika
ddemon
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 250

Re: 1/2 finału LM: FC Barcelona - Chelsea Londyn

Post autor: ddemon » 18 kwie 2012, 15:27

Ja natomiast mam obawy co do dzisiejszego meczu :/ Chelsea pod wodzą di Matteo gra całkiem dobrze i jeśli myśli o awansie to musi dzisiaj zepnać poślady nie na 100 a 200% i moim zdaniem są w stanie uzyskać korzystny wynik...Barca natomiast od kilku meczy gra dobrze i to napawa optymizmem - martwi mimo wszystko trochę skuteczność i oby dzisiaj była zabójczo skuteczna ale kto wie czy nie będą myślami już przed Gran Derbi :/
Wynik 1-1 2-1 dla Chelsea wziałbym w ciemno - najważniejsze to strzelić bramkę na wyjeździe a na Camp Nou powinno być łatwiej :) Natomiast jeśli wyjedziemy z SB z zerowym zdobyczą bramek czy też porażka 3-1 rewanż będzie podwójnie stresujący :P Liczę na dobre widowisko,oby sędzia nie był głównym aktorem tego widowiska bo znów na forum wyjedzie garstka userów którzy szukają napinki myśląc,że są "fajni" :/

Przewidywalne składy
Obrazek

Ja bym jednak widział środek Puyol-Pique a Adriano na lewej...Oby Cesc zagrał dobrze bo ostatnio w mojej ocenie poniżej oczekiwań :/ Dużo od jego gry dzisiaj może zależeć - Alexis niech uprzykrza życie Terremu i robi sporo szumu a będzie dobrze :D Po przerwie pewnie wejdzie Cuenca,Keita...
Niech wygra lepszy 8) Oby to była Barcelona :P

Wróć do „Puchary Europejskie”