Re: Forumowe zaklady

Awatar użytkownika
Kamil232
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 262

Re: Forumowe zaklady

Post autor: Kamil232 » 21 kwie 2012, 0:19

Nie, nie, nie. Bo w tym momencie to rozmywasz. Upatrzysz sobie, że ktoś tam powinien dostać czerwoną(jak to macie w zwyczaju), a nie dostał i już wygrałeś.

Zresztą zdarzało się, w dwumeczach z Milanem np. czy Arsenalem, że tam Messiemu nie uznano prawidłowego gola, karnego na Sanchezie, tak więc ja przyznawałem, że i na niekorzyść Barcy były decyzje. Tylko to zawsze mniej więcej wychodziło na zero, Barca nigdy nie wyszła na minus.

Tak więc po meczu się będziesz się licytował, a że może Barca coś dostała, ale Chelsea też i kogo bardziej skrzywdzono. Ja twierdzę i w taki zakład chce wbić, że jak Barca będzie miał ciepło jej awans będzie zagrożony to coś dostanie. Niezależnie od tego czy Chelsea coś dostała. Krótko mówiąc, że Barca nie wyjdzie na minus, na decyzjach sędziowskich.

Aczkolwiek patrząc na pierwszy mecz to istnieje duże prawdopodbieństwo, że Barca po prostu ich zmiecie, bo wszyscy widzieliśmy ile mieli sytuacji. I chce się po prostu zabezpieczyć, że wówczas nie zajdzie ta zależnośc o której mówie, że jak zaczyna pachnieć niespodzianką vide. gol Szewy na CN, vide remis Arsenalu, vide remis Milanu, że już o Chelsea nie wspomnę, to wówczas zaczynają się cyrki. I jeśli do takiej sytuacji nie dojdzie to chce mieć zabezpieczenie w postaci no bet. Ot wszystko.

Wróć do „Gry Forumowe”