Re: FMy

Awatar użytkownika
JestemHardcorem
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład
Reputacja: 3

Re: FMy

Post autor: JestemHardcorem » 21 kwie 2012, 0:38

Tak sezon po sezonie. Do 3 ligi rozgrywki szły gładko. W ostatnim sezonie trochę to grzej wyglądało, ale ostatecznie zająłem 3 miejsce i w barażach awansowałem. Ja mam już rok 2024 co na pewno jest łatwiejsze niż gra od początku bo gra wygenerowała wielu piłkarzy którzy za czapke gruszek są chętni grać w niższych ligach Anglii. Miałem już paru fajnych piłkarzy których by się nie powstydził jakiś słabszy zespol z Premiership. Tak jak pisałem, mój zespol opierał/opiera się głownie na piłkarzach z Rumunii którzy z bardzo fajnymi statystykami chętnie do mnie przychodzili. Czasem w pierwszej jedenastce miałem ok 6-7 Rumunów :lol: Przed rozpoczęciem 3 ligi nasciągałem znów nastoletnich Niemców, w tym moją gwiazdę :

Obrazek

Od 6 ligi mój zespół składa się gównie z piłkarzy z wiekiem poniżej 20 roku. taka młodzież jako , że jeszcze nieopierzona czasem łapie okresy gry w kratkę. czasem grałem z połową składu 15-16 latków. Zawodnicy powyżej 20 lat w ogóle nie chcieli jak dotąd słuchac bym przedstawił im jakąkolwiek propozycje kontraktu. W tej chwili najstarszy mój piłkarz w całej kadrze ma 23 lata :)

Taktyką gram od początku tą samą jak w Romie tak i tutaj nastawiam się na ofensywę i strzelania mnóstwa bramek. Taktykę robiłem na chybił trafił, pózniej troche podpatrzyłem na angielskim forum FM'a, wyszło takie coś, na razie się sprawdza. Instrukcje szczególowe i podanie do odgrywającego czasem zmieniam, czasem w czasie meczu, reszty nie ruszam.

Obrazek

Wróć do „Hyde Park”