Re: AC Milan (zbiorczy)(cz.2)

Slim91
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 493

Re: AC Milan (zbiorczy)(cz.2)

Post autor: Slim91 » 21 kwie 2012, 22:22

Wiese bym osobiście nie chciał. Adler albo nikt. Jeszcze wzmocnień na tą pozycję nie potrzebujemy. Konieczny jest lewy obrońca. Alba nim nie jest. Znacznie wolałbym Armero. Dobrze, że przyjdzie Acerbi i Montolivo. Traore :?: Nie znam go. Mam nadzieję, że żadną kłodą nie będzie. Do okna transferowego jestem nastawiony mocno pesymistycznie. Na Berlu nie liczę, a boję się że wzmocnień dokonają Inter, Juve i Roma. Mam nadzieję, że nie przedłużymy kontraktów z większością piłkarzy z kontraktami wygasającymi. Musimy iść do przodu, a nie stać w miejscu. Na kontrakt Flamsa nie narzekam. W końcu przyszedł za darmo. No cóż, ale warto powiedzieć mu teraz arrivederci.

Jutro gramy z Bologną. Nie lubię tego rywala z wiadomych względów, lecz liczę jutro na łatwą wygraną. Na Romę jutro nie liczę. Na wyjeździe są tragiczni. Szkoda, że Juve nie gra o 15:00 :foch:

e: Skończyłem czytać książke "Ja, Ibra". Fajnie się czytało mimo kliku błędów. Co ciekawe książka najbardziej podobał mi się w fragment początek - wytransferowanie z Ajaxu.

Wróć do „Włochy”