Re: F.C. Barcelona (zbiorczy) (cz.2)

Awatar użytkownika
ddemon
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 250

Re: F.C. Barcelona (zbiorczy) (cz.2)

Post autor: ddemon » 23 kwie 2012, 15:40

Co do jutrzejszego meczu to jestem umiarkowanym optymistą :D Chelsea nic nowego nie zagra więc to tylko od nas zależy,że Barca będzie skuteczniejsza...
Liga była przegrana już w lutym owszem nadzieje wciąż były przy ew.zwycięstwie na CN z Realem ale nie ma co gdybać,szybko zapomnieć bo i tak nie wiadomo czy zdobylibyśmy La Ligę i czy doczekalibyśmy się wpadki Realu :P

Mam nadzieję że jutro nie będzie żadnych eksperymentów i mimo wszystko zagramy 4-3-3 jak i nie będzie zaskoczenia w ataku czyli VV-Dani,Pique,Puyol,Adriano-Sergio,Xavi,Iniesta- Messi,Cesc-Sanchez

Owszem w Londynie niektórym zawodnikom delikatnie ujmując nie wyszedł ale jutro oczekuje pełnej determinacji i grania na pełnej kur.. :D
Żałuje tylko jednej rzeczy,że będę mógł widzieć tylko 1 połowę bo mam na nockę :/ i fajnie byłoby aby ktoś wrzucił mi link z 2 połowy na PW to sobie o 6-7 rano będę mógł ściągnąć - komentarz może być polski,angielski,niemiecki hiszpański, w takiej kolejności gdyby była taka możliwość :) Z góry dzięki :beer:

Wróć do „Hiszpania”