Re: GKS Katowice (zbiorczy)

Awatar użytkownika
Fishbone
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 28
Kibicuję: GKS Katowice

Re: GKS Katowice (zbiorczy)

Post autor: Fishbone » 24 kwie 2012, 20:32

czeher pisze:
Dr.Football1 pisze:Wasze miejsce jest w Ekstraklasie !
ale z czym do ludzi? Jak dla mnie to Gieksa jeszcze dlugo bedzie zimowac w 1lidze. Miala byc Ekstraklasa albo smierc... no coz jest smierc. W sumie nie jestem teraz na biezaco odnosnie tego co dzieje sie w klubie ale raczej ta sama kaszana.
W przyszlym sezonie rowniez bedzie ciezko o awans, bardziej nalezy liczyc na Arke, Zawisze, Cracovia - budowana na nowo + ich kasa, Warta, w razie spadku Lechia, Piast/Termalica/Pogon
Prawda jest taka, że kibice jedynie prezentują poziom ekstraklasy. Piłkarsko, organizacyjnie jak i ze stadionem, to trzeba trochę poczekać. Z tym "Ekstraklasa albo śmierć", to akurat zachowałem dystans chodź nie jeden w głowie miał fajną wizję, jak to Centrozap naobiecywał. Prawda po raz kolejny okazała się brutalna. Mi jest przykro, że poprzednia tradycja klubu, która była dumą Polski jest już powoli zapominana, jak się patrzy gdy np. Puszcza Niepołomice czy Ruch Zdzieszowice leje GieKSę w Pucharze Polski. O lidze nie wspomnę, że GKS Katowice po wioskach typu: Nieciecza, Stróże czy wcześniej Turek, Janikowo i Zabierzów.

Wróć do „Polska”