Re: 1/2 finału LM: FC Barcelona - Chelsea Londyn

Awatar użytkownika
ddemon
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 215

Re: 1/2 finału LM: FC Barcelona - Chelsea Londyn

Post autor: ddemon » 25 kwie 2012, 6:45

:haha: Najpierw dostaje w nocy sms-a w robocie " hahaha co za lamy dobrze Wam tak" :| a na forum również entuzjazm po wyeliminowaniu Barcy :roll: To tylko świadczy o kompleksie inaczej tego nazwać nie można :lol:

Dopiero co wróciłem wiec o 2 połowie może wypowiem się potem z tego co przeczytałem początek to nie wykorzystany karny i walenie głową w mur grajac w przewadze - z tego wynika jedno FRAJERSTWO :/
Sezon ciężki,możliwe że tylko z CdR ale skoro Real w tamtym sezonie się cieszył jakby wygrał 10 LM to czemu my mielibyśmy tym gardzić? :roll: Owszem nie twierdzę, że ten sezon wypadnie tragiczny ale mając szanse na to samo co Real zdobył rok temu i widząc radość zawistnych kibicó innych drużyn po nie udanym sezonie to wcale nie jest tak źle :P

Najważniejsze to wyciągnąć wnioski - taktyka 3-4-3,tournee=mikrocykle(teraz Euro 2012 będzie trzeba inaczej znów przygotować się do sezonu) :/ oraz kto wie czy może zawodnicy wiedzą,że Pep nie podpisze nowego kontraktu z tąd też słabsza dyspozycja :cry: Z tym ostatnim jednak narazie trzeba się wstrzymać :)

Aa....i zapomniałem - Gratulacje dla Chelsea nie powiem,że byliście lepsi ale na pewno skuteczniejsi i dlatego awansowaliście :brawo: Mam nadzieję,że w przyszłym roku będzie rewanż i to Barca będzie górą 8)

Wróć do „Puchary Europejskie”