Re: 1/2 finału LM: FC Barcelona - Chelsea Londyn

Awatar użytkownika
ddemon
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 215

Re: 1/2 finału LM: FC Barcelona - Chelsea Londyn

Post autor: ddemon » 25 kwie 2012, 16:39

MazurXIII
W sęk w tym że używanie Najlepszej drużyny świata głównie kreują media - owszem kibice to może podsycają ale nie wszyscy przez co taki kibic piłki nożnej jak Ty czy inni są przewrażliwieni na tym punkcie :)
Ja choć jestem kibicem Barcy np w tym poście po raz pierwszy na forum użyłem te trzy słowa i nie każdy kibic Barcy jest zły...No ale niektórzy słysząc słowa Barca odrazu kojarzy się ze złodziejstwem,marnymi kibicami(wszystkimi bo dla Ciebie jak i innych każdy kibic Barcy jest taki sam :)

Panowie z avatarem Barcy również proszę o wstrzymanie bo tylko robicie złą reklamę innym kibicom Barcy i przez Wasze wypowiedzi o gwałtach itp sprawiają,że niechęć do Barcy jest większa...

MGiggs

Piszesz o kibicach Barcy gdyż my siejemy tą całą żółć - tylko mało kto pamięta - że większość kibiców na forum takich jak Ty ogląda jeden mecz ligowy(powiedzmy ten z Levante i karnym na Cuence) i sieje ferment,że Barca znów kradnie nie mając absolutnie racji :lol: I proszę Cię nie pisz,że to też wina Barcy i ich kibiców,że na tym forum są tacy ślepi ludzie :roll:

Ten sezon po prostu jest katastrofą,ważne wyciągnąć wnioski i zdobyć CdR aby ten sezon nie poszedł całkiem na marne :/
Nie jest to dobra mina do złej gry jak napisał sbQ...Mało kto pamięta(bo Real teorytycznie wciąż zdobędzie La Liga i może będzie w finale LM) ,że Ramos z wrażenia opuścił puchar po latach bez sukcesu :lol: A to przecież tylko CdR na które Barca wciąż ma szansę choć i tak ten puchar dla Barcy będzie pucharem pocieszenia...

Wróć do „Puchary Europejskie”