Ponoć Robin ma dostać 150 tys. funtów tygodniowo co daje 7,2 mln. funtów rocznie. To samo co może dostać w Juve.Emerald pisze: Twoja opinia owszem jest bardzo logiczna. Jednak nie znasz Van Persiego i nie masz pojecia czy jesli dasz mu wybor dobra kaska w dobrym klubie albo bycie legenda Arsenalu to nie wybierze kaski...
(L)oczkerson pisze: A ja muszę się zapytać czy klub, który ma wielkie szanse na mistrzostwo i puchar Włoch jest klubem odnoszącym sukcesy czy nie?
Juventus ma duże szanse w tym roku wygrać mistrzostwo Włoch i tak jak napisałeś Puchar Włoch. Ale co z tego? Kto wie jak będzie wyglądał następny sezon? Nie wiadomo jak Juve się wzmocni. To nie jest drużyna, która w ostatnich latach dobrze sobie radziła. To dopiero pierwszy udany sezon od paru lat. Dlatego nie wydaje mi się, zeby Robin w ogóle chciał zamienić Arsenal na Starą Dame.
Nie wiadomo jakie ruchy podejmie Arsenal. Byc może będą w końcu poważne wzmocnienia. Może Robin zechce wywrzeć presje na zarządzie i się coś zmieni? Tego tez nie wiem. Więcej się dowiemy po zakończeniu sezonu.