Re: Bayern München - Real Madrid

Awatar użytkownika
Bassu
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 685
Kibicuję: Manchester United

Re: Bayern München - Real Madrid

Post autor: Bassu » 25 kwie 2012, 21:44

Roben więcej szkodzi Bayernowi w tym meczu, niż pomaga. Nie dziwię się frustracji Riberiego. To wygląda tak, jakby chciał pokazać za wszelką cenę kto jest liderem. Ogólnie spotkanie bardzo ciekawe, ale gdyby Bayern wykorzystał swoje sety, byłoby po meczu. Słabiutko grają w/w zawodnicy. Fajnie pokazuje się Gustawo, ma na prawdę skubany zmysł pola karnego. Podoba mi się Lahm, szkoda że nie da się go kupić do United, świetnie by pasował :chill: .
Real jakiś taki wyjaltowany mi się wydaje w tym meczu, grają strasznie konsekwentnie i myślę, że w drugiej połowie Ronaldo albo Benzema coś strzelą. Iker bliski wybronienia tego karnego, wtedy Robbena chyba by na taczce wywieśli :D Świetnie gra Marcelo, kolejny kreatywny obrońca, widać że bardzo lubi takie mecze. Za mało widać Di Marii, poza kilkoma ładnymi przyjęciami i wygrania pojedynków biegowy, nie pokazał jeszcze tego co potrafi, mógłby bardziej schodzić do środka IMO.
Czekamy na II połowę. Nie chce mi się oglądać dogrywki więc mam nadzieję, że wpadną bramki.

BTW, ciekawe o co chodziło z tym klaskaniem Riberego do Robbena, mam nadzieję, że nie wyjdą z obitymi ryjami znowu :mrgreen:

Wróć do „Puchary Europejskie”