Re: Bayern München - Real Madrid

Awatar użytkownika
Kamil232
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 262

Re: Bayern München - Real Madrid

Post autor: Kamil232 » 26 kwie 2012, 0:52

Żebyśmy się dobrze rozumieli. Barcelona zagrała słabo jak na siebie, ale nei mogą się wstydzić swojej postawy.
Przecież to samo napisałem
Nie zgodziłbym się, że Barcelona wczoraj zagrała dobry mecz i zrobili wszystko by awansować(jak na swoje standardy rzecz jasna).
Po prostu nie zwalałbym wszystkiego na brak farta. Owszem gdyby go mieli więcej pewnie by awansowali. Ale jak mówię jak na siebie to dla mnie stworzyli za mało klarownych okazji, szczególnie w drugiej połowie, bo tam tego było malutko(a trzeba pamiętać, że grali w przewadze). Zaklepali się na śmierć. Messi, Iniesta czy Xavi nie grali tak nieziemsko jak rok wcześniej. Do tego zabrakło też takiego kogoś w ataku jak Villa, który by co rusz absorbował obrońców i robił miejsce dla wbiegających Messiego czy Iniesty. A także pewnie coś wykończył, bo Alexis dał dupy. Brak kogoś takiego również zobrazowała wejście Keity do ataku co by powalczył coś w powietrzu.
Poza tym jak pisałem jak się gra w przewadze od 30 minuty i daje się przeciwnikowi strzelić dwa gole to trudno wszystko zwalić na brak szcześcia.

Wróć do „Puchary Europejskie”