Re: Bayern München - Real Madrid

Awatar użytkownika
Bassu
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 691
Kibicuję: Manchester United

Re: Bayern München - Real Madrid

Post autor: Bassu » 26 kwie 2012, 17:24

Oddać trzeba Mou, że miał rację mówiąc o tym iż jego ekipa miała więcej na głowie w ostatnim meczu niż Bayern. Ni mniej jednak, zawsze znajdzie się ktoś kto będzie mówił o niesprawiedliwości w LM. Dla mnie dokonało się niemożliwe- nie mamy w finale Barcelony i Realu. I nie piszę tego bo nie lubię tych drużyn. Barca jest na prawdę świetnym zespołem i ma wiernych kibiców, tak samo Real. Jednak nie będąc ich fanem, a tylko obserwatorem ( a jeśli chodzi o te drużyny to jest co obserwować ) miło jest popatrzeć jak nie wygrywają pieniądze ani rutyna - bo jak inaczej nazwać katalońską maszynę do wygrywania meczów? W zupełności wystarczy mi więc GD i sama liga. I bardzo fajnie było patrzeć jak Chelsea i Bayern, dzięki ciężkiej pracy i wierze wygrywają. Padł tez mit o ustawianiu meczów, złym sędziowaniu itp. Odkąd odpadł Manchester, kibicowałem Chelsea i Realowi. Odnośnie tej drugiej ekipy to bardziej chodzi mi o Mou, który IMO powinien w końcu coś wygrać i bardzo gościa (sam nie wiem czemu) lubię.
To będzie świetny finał. Nie zagrają w nim topowe gwiazdy i dużo będzie zależeć od tego jak trenerzy zestawią zespoły, w których brakować będzie tylu podstawowych graczy. Wpiszcie mnie na listę, jeśli chodzi o to aby UEFA odpuściła ten zakaz występu w finale LM w skutek dwóch żółci.
Wydaje mi się, że faworyta do zwycięstwa nie ma, mimo wszystko jak dla mnie to Chelsea jest czarnym koniem rozgrywek. Grają strasznie skuteczny futbol, nie wiem czy to zasługa Di Mateo , czy zawodnicy są tak głodni wygranej LM.

Wróć do „Puchary Europejskie”