Re: Bayern München - Real Madrid

Awatar użytkownika
Ebi
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 0

Re: Bayern München - Real Madrid

Post autor: Ebi » 26 kwie 2012, 22:15

Etus2 pisze:haha śmieszycie mnie kibice Bayernu , lepsi to może byliście ale jak pisze jak jakiś Ebi piszę że Real jest na kolanach a było 3:3 i wasze przewaga kończyła się na 16metrze gdzie przeważnie traciliście piłkę nie stwarzając żadnego zagrożenia to pytam gdzie ta przewaga? za dużo komentarzy na Polsacie? tam to się spuszczali przy każdej piłce jakby piłka z linii bramkowej była wybijana, najniższy wymiar kary? to wy strzeliliście bramkę która dała wam awans w 93minucie bo z 1:1 nie przeszlibyście dalej 4sure, miliony pudłujące karne? tu to raczej słowa uznania dla waszego bramkarza bo karne były dobrze strzelone zresztą karne to zawsze loteria więc nie ma co się podniecać zbytnio że ktoś nie trafił jak zrobił to Ramos. Nie popadajcie w hurraoptymizm bo wygląda jakbyście mogli wygrać 10:3 w tym dwumeczu a męczyliście się ze słabym Realem który nie umie (umiał) wygrać ligi z najsilniejszym klubem na świecie co dla was jest dziwne a wy dostajecie baty od Lewandowskiego i ekipy w swojej lidze, straszna hipokryzja. W tym właśnie jest urok podwójnej i potrójnej korony , tak rotować składem by w tym okresie najważniejszych meczów piłkarze nie wyglądali jak Ci z Realu w tym dwumeczu choć to żadne usprawiedliwienie chciałbym zaznaczyć , byliście lepsi ale ja tam przygniatajacej przewagi nie widzialem i zgadzam sie z tym co pisał Realfan że taktyka nie ta a i mecz z Barca zrobil swoje ale w bezposrednim starciu wygralismy z Barca i w koncu powrocilismy na szczyt w imponujacym stylu w lidze a na LM przyjdzie czas, ważne ze nie zatrzymujemy sie na 1/8 nadal tylko teraz bedzie klatwa 1/2 ;)
Obalamy pierwsze pierdolenie: Akcje zatrzymywane na 16 metrze.

Pudło Robbena w 7 minucie, strzał Gomeza zza pola karnego wypluty przez Ikera, strzał Gomeza z linii pola karnego strzelony w środek, główka Gomeza i centymetry od słupka, Gomez na piątym metrze w okolicach 85 minuty ma piłkę na awans, ale nie wiedzieć czemu przyjmuje zamiast lutować. 1-0 dla mnie.

Obalamy drugie pierdolenie: Gol w pierwszym meczu padł padł w 93 minucie.

Padł w 89 to po pierwsze, a po drugie co to za różnica? Gol z 20 minuty jest bardziej wartościowy od tego w końcówce? Mecz trwa 90 minut i gra się do końca (o boże, co ja za triuzmy musze pisac i w dodatku znowu się powtarzam, ale co zrobić?) 1:1 nie było - było 2:1 a gola padł wtedy kiedy padł. O matko, na co ja teraz odpisuję. To jakaś ujma zdobyć gola w końcówce? :rotfl: 2-0 dla mnie

Obalamy trzecie pierdolenie: Męczymy się ze słabym Realem.

Tutaj za komentarz wystarczy tylko :haha: :haha: :haha: :haha: :haha: Real po triumfach w LL, biciu rekordów nagle po wczorajszej porażce stał się słaby. No nie mogę. :roftl3: :roftl3: :roftl3: :roftl3: :roftl3: 3-0 dla mnie

Obalamy czwarte pierdolenie: Umiejętne rotowanie składem.

Najwyraźniej Real robi to gorzej jak Bayern, bo FCB ma dwa finały w tym roku i majster przegrany niewielką różnicą, za to własnie Królewscy najwięcej gadają o zmęczeniu po GD :roftl3: :roftl3: 4-0 dla mnie

Obalamy piąte pierdolenie: Dostajemy baty od Lewandowskiego.

Piszesz o hipokryzji, a jednocześnie wyśmiewaz moje stwierdzenia o Realu na kolanach. [k****] czy ja mam wkleić tu zdjęcia klęczącego Mou i leżących grajów Realu? Odpowiedz mi czy widziałeś to? Zabraniasz używania tej formułki, bo był awans po karnych. No ok. To czemu piszesz o batach skoro wynik brzmiał tylko 1-0 po zmarnowanym karnym i kilku świetnych sytuacjach? To tez był mecz stykowy. Ktoś tu pisze o hipokryzji. 5-0 dla mnie

Obalamy szóste pierdolenie: Klątwa 1/2 finału

Na razie to sobie na to zapracujcie i pogońcie jakieś kozackie ekipy jak wspomniane przeze mnie Manchestery, Milany, Bayerny czy inne nawet Arsenale. Nie ma to jak wejść do 1/2 po jebnięciu CSKA i Apoelem, z którymi polskie ekipy grały w miarę wyrównane mecze. Wczoraj przyszedł test i skończyło się hokejowym zamkiem. 6:0 dla mnie.

Wygląda na to, że w tej niepotrzebnej konforntacji zgwałciłem cię bardziej niż wczoraj Bayern Real. I po co ci to było?

nie można sobie darowac tych bluzg w każdym poście ? // fieldy

Wróć do „Puchary Europejskie”