Re: Bayern München - Real Madrid

Amaru
Skład B
Skład B
Reputacja: 0

Re: Bayern München - Real Madrid

Post autor: Amaru » 27 kwie 2012, 0:42

Ebi
Sam sobie odpowiedziałeś tylko tego nie widzisz. Ja wspomniałem o kibicach i prasie, a ty mi zarzucasz, że działacze i zawodnicy byli innego zdania. Tego nie napisałem - sam Ronaldo jeszcze przed pierwszym meczem bał się Bayernu i mówił, że to zacny klub z szansami na finał.
nic Ci nie zarzuciłem tylko może bardziej stwierdziłem że wypadało by się trzymać rzeczywistych i bardziej rzetelnych faktów niż wypociny prasowe... Real miał szacunek do przecwnika zaraz po losowaniu jak i w trakcie rywalizacji...i tego bym sie trzymał a nie dyrdymałów prasowych a ze i do tego trafią się internetowi napinacze to nikt juz na to nie poradzi...Inna sprawą jest i tego chyba nie zaprzeczysz... że te ostatnie dwa tygodnie Real musiał grac na maksa z róznych powodów(głupie remisy w lidze a tutaj zblzała sie perspektywa GD) i w tym aspekcie Bayern jakby nie patrzec miał delikatną przewage...a ze bedzie trudno to wiedziałem bo ta drużyna ma naprawde duży potencjał zarówno jeżeli chodzi o talent jak i aspekty taktyczne...wygraliście zasłużenie i cieszcie się ale zauwaz fakt ze z tego udanego dla Was dwu meczu byliscie ułamek od przegranej... zapewniliście sobie to zwycięstwo DOPIERO w karnych! ogólnie rzecz ujmując Real nie zagrał na pewno na pelnie swoich możliwości... dlaczego nie wiem Moze dlatego ze przeciwnik tylko na tyle pozwolił ;D a może dyspozycja dnia...czy miesiąca bo z formą u Nas ostatnio na raty...wieć moim zdaniem gwałty fizyczne emocjonalnie czy mentalne raczej w gre nie wchodza:P ja załuje bo uwazałem że byliście jak najbardziej w zasięgu:P ale dzisiaj na spokojnie...JA CHCE JUZ REWANZU!!!:D :afro:

Wróć do „Puchary Europejskie”