Przekleje to co napisałem w temacie CFCEbi pisze:Moje pytanko do zorientowanych w temacie Chelsea. Jak wygląda sytuacja kadrowa? Kto zastąpi wykartkowanych grajków? Jak sytuacja zdrowotna Cahila czy Luiza? I jakie ustawienie na finał przewidujecie?
+ Cahill powiedział, że jego ścięgno musi być co najmniej rozszarpane na strzępy, żeby go powstrzymać przed udziałem w finale FA Cup i CL. Luiz jak było widać na CN biegał, skakał na zawodników po meczu, więc można założyć, że wyleczy się w te ponad 20 dni.KajoFC pisze:Trudno powiedzieć nie wiadomo czy obrona się wykuruję na czas, ale jeśli tak to pewnie będzie to coś w tym stylu:
Cech -- Bosingwa - Luiz - Cahill - Cole -- Mikel -- Lamps - Essien -- Mata/Kalou - Drogba - Mata/ Sturridge
Nawet jeśli obrońcy się wyleczą na czas trza będzie mieć jakiegoś w zapasie na ławce więc się zastanawiam czy w ostateczności RDM by nie przesunął Bosingwy na środek by Ferreira mógł zagrać na prawej czy po prostu weźmie kogoś z rezerw jak Chalobah. Najbardziej boli brak Ramiresa, który zasłużył na grę w finale poprzez genialne dwa występy przeciwko FCB no i Ivanovića. Brak Meirelesa to raczej korzyść dla CFC nie będzie zawodnika który będzie głupie wejścia robił lub piłkę oddawał rywalom non stop.
Jakie Bayern zmiany wprowadzi do swojego składu na mecz finałowy ??