Re: Finał LM 2011/2012 Bayern Monachium - Chelsea Londyn

Awatar użytkownika
KajoFC
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 60

Re: Finał LM 2011/2012 Bayern Monachium - Chelsea Londyn

Post autor: KajoFC » 27 kwie 2012, 18:09

Ebi pisze:Moje pytanko do zorientowanych w temacie Chelsea. Jak wygląda sytuacja kadrowa? Kto zastąpi wykartkowanych grajków? Jak sytuacja zdrowotna Cahila czy Luiza? I jakie ustawienie na finał przewidujecie?
Przekleje to co napisałem w temacie CFC
KajoFC pisze:Trudno powiedzieć nie wiadomo czy obrona się wykuruję na czas, ale jeśli tak to pewnie będzie to coś w tym stylu:

Cech -- Bosingwa - Luiz - Cahill - Cole -- Mikel -- Lamps - Essien -- Mata/Kalou - Drogba - Mata/ Sturridge

Nawet jeśli obrońcy się wyleczą na czas trza będzie mieć jakiegoś w zapasie na ławce więc się zastanawiam czy w ostateczności RDM by nie przesunął Bosingwy na środek by Ferreira mógł zagrać na prawej czy po prostu weźmie kogoś z rezerw jak Chalobah. Najbardziej boli brak Ramiresa, który zasłużył na grę w finale poprzez genialne dwa występy przeciwko FCB no i Ivanovića. Brak Meirelesa to raczej korzyść dla CFC nie będzie zawodnika który będzie głupie wejścia robił lub piłkę oddawał rywalom non stop.
+ Cahill powiedział, że jego ścięgno musi być co najmniej rozszarpane na strzępy, żeby go powstrzymać przed udziałem w finale FA Cup i CL. Luiz jak było widać na CN biegał, skakał na zawodników po meczu, więc można założyć, że wyleczy się w te ponad 20 dni.

Jakie Bayern zmiany wprowadzi do swojego składu na mecz finałowy ??

Wróć do „Puchary Europejskie”