Re: FMy

Slim91
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 494

Re: FMy

Post autor: Slim91 » 27 kwie 2012, 18:58

Skończyłem sezon na 1 miejscu. Wróciłem tam gdzie byłem. Do tego doszedłem do finału LM gdzie dostałem 4:0 od Realu. No cóż, ale na finał wypadł Cassani(bardzo ważny LO), Kara i Lavezzi. I niestety odpadłem. Osłabienia były mocne. Teraz ściągnąłem na LO newgena z Lyonu za ponad 40 mln euro. Miał średnią prawie 8.0. Czyli defensywę mam kompletną. Lewy pomocnik też jest dobry, a do tego potrzeba uzupełnić środek pomocy(strasznie trudno wyciągnąć kogoś sensownego) i potrzebuje PP. Tutaj celem jest Sigurdsson. Lecz jedną ofertę już odrzucił. Miał zdecydowanie za duże wymagania finansowe. Spróbuje jeszcze raz. Do tego mam niezły napad. Cavani i Lavezzi. Do tego Munian, który wcale jakiś bardzo dobry nie jest. Do tego 2-óch newgenów. Elegancko. Jeszcze mam bardzo dobrego juniora(napastnik) w juniorach. Zobaczymy co z tego wyjdzie. Ściągnąłem Courtisa(za darmo), tego LO za 40 mln i Draxlera(za darmo). Jak mi się znudzi Napoli to odejdę od nich i podejmę się w 6 lidze angielskiej i pogram newgenami jak użytkownik Jestem Hardcorem :D

Teraz mam pytanie właśnie do Jestem Hardcorem. Miałeś w Romie o nazwie Ande Jali(ten pomocnik z RPA). Warto go ściągnąć w 2015 roku :?: Dobrze się prezentuje :?:

Wróć do „Hyde Park”