Re: Bayern München - Real Madrid

Awatar użytkownika
Bienias
Vamos Blaugrana
Reputacja: 677

Re: Bayern München - Real Madrid

Post autor: Bienias » 28 kwie 2012, 2:16

Dlaczego w prasie, portalach, na blogach rzekomo fachowych dziennikarzy czytujemy tylko o klapach Realu i Barcy?
krotko zwiezle i na temat. bo sa lepsze i maja wiecej fanow w Polsce.
Czemu nikt mi nie diagnozuje tego sukcesu Bayernu?
Za jakis czas beda diagnozy ale tylko zwyciezcy. Pamietaj ze to przegrani w swoich ligach.
Drugi finał w trzy lata! O klepu-klepu pisali książki, a ja z wielką chęcia przeczytałbym jak to wygląda "z boku" - czy to może początek ery Bayernu, czy po prostu mieli farta, może na stałe zagoszczą w półfinałach?
wieksza regularnoscia wykazuje sie wlasnie Real czy Barca od BM. a w kwestii finalow MU.
Dlaczego nikt mi nie napisze fachowego artykułu co takiego się stało, że beznadziejny sezon i spektakularne klęski przekuli w finał LM? Bo wydaje mi się, że polscy dziennikarze w studiu to potrafią tylko powiedzieć "geniusz Messi, fenomenalny Roanldo i futbol umarł" a takie gadki są typowe dla dzieciarni, nie dla dorosłych mężczyzn, którzy z tego żyją.
a co tu pisac. Trafili na slaby Basel i OM. Dopiero w polfinale ograli kogos powaznego. To juz CFC wykonalo wiecej zeby zagrac w finale. Poza tym w lidze kolejny rok zostali zmiazdzeni przez BD. pisze zmiazdzeni bo nie wygralki zadnego meczu z mistrzem. Jak spojrzymy na ostatnich zdobywcow LM to mozna stwierdzic ze to pomimo wszystko byly wielkie druzny ktore radzily sobie na klku frontach. Obecni finalisci nie nawiazuja do poprzednich. W zwiazku z powyzszym oraz z uwagi na brak jakies wielkiej pilki z ich strony nie mozna oczekiwac ze swiat sie rzuci na kolana przed BM czy CFC. Gdybym mial porownac ten final do jakiegos innego to chyba do meczu Porto-Monaco. W finale zagraja dwie firmy ktore aktualnie nie moga powiedziec ze blyszcza pelnym blaskiem.

Wróć do „Puchary Europejskie”