Re: FMy

Awatar użytkownika
sickstick
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 6293
Kibicuję: 4rsenal

Re: FMy

Post autor: sickstick » 30 kwie 2012, 15:18

Aż 13 reprezentantów prowadzonej przeze mnie Francji nominowanych do Złotej Piłki :afro: Co ciekawe 2 z nich nie było w kadrze na MŚ.

Obrazek

Mirek15 pisze: Jak myślicie, może się ten gość rozwinąć dobrze :?: Bo planuje go powoli wciągnąć do drużyny.
Za samo nazwisko Kazadi - Leonowicz powinieneś dać mu kapitana :mrgreen: A poważnie, to będzie z niego niezły grajek, który w wieku 26-28 lat przez chwile może nawet osiągnie poziom światowy. Na pierwszy rzut oka rewelacja, ale jak się przyjrzeć to akurat te staty które potrzeba są niskie. Ćwicz mu wykonczenie, do tego módl się żeby podskoczyły mu fizyczne - ma niezłe opnowanie jak na 18 latka, gra bez piłki poezja, determinajca obiecująca.
Wkurzają mnie tacy gracze, którzy mają świetne staty które nie są potrzebne, bo robię złudne wrażenie. Miałem kiedyś w drużynie gościa o rzutach wolnych 20 i strzale z dystansu 18, który przez 3 lata ani razu nie trafił z wolnego. Z kolei niedawno bramkę z 30 metrów z wolnego strzelił gość o strzale z dystansu 13 i wolnych...8

Wróć do „Hyde Park”