Re: Derby Manchesteru.

Awatar użytkownika
ryba_82
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 806

Re: Derby Manchesteru.

Post autor: ryba_82 » 01 maja 2012, 21:04

No to i ja coś skrobnę....

City zagrało bardzo dobre spotkanie.Na specjalne uznanie zasługuje przede wszystkim Nasri-jak dla mnie najlepszy piłkarz na boisku,zabrakło tylko gola.Yaya i Barry- :brawo: za wygranie rywalizacji w środku pola,obaj kapitalne zawody.Zaba zapierdalał na całej długości boiska,co za walczak :shock: Lescott i Kompany praktycznie nie do przejścia,świetna współpraca i zwycięski gol Belga.Reszta też na plus,może tylko Aguero za bardzo chciał strzelić bramkę,ale w ogólnym rozrachunku również pozytywnie :D

Mamy lidera,do końca sezonu jeszcze dwa mecze,ale według mnie to dwa mecze :!: O komplet punktów nie będzie łatwo szczególnie z Newcastle a więc powstrzymam się z wypowiedziami na temat mistrzostwa.Najważniejszy jest najbliższy mecz....Wierzę tylko,że teraz jesteśmy na fali i nie damy dupy...

Być może podpadnę fanom United,ale wydaje mi się,że bardzo duży wpływ na wczorajszą grę MU miał wynik derbów z Old Trafford.SAF mając w pamięci to 1:6 ustawił zespół zbyt defensywnie a jego piłkarze wyglądali tak jakby powiązano im nogi.Według mnie zwyczajnie przestraszyli się rywala,ale to tylko moje odczucie....

Jeszcze słowo na temat spięcia pomiędzy Mancinim i Fergusonem przy linii bocznej,w tamtej chwili górę wzięły emocje,ale wielki szacunek dla obu za fakt iż po meczu podali sobie ręce :brawo:
MGiggs pisze:Gratuluje Rybie.
Dzięki :beer:

Wróć do „Anglia”