Re: FMy

Awatar użytkownika
JestemHardcorem
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład
Reputacja: 3

Re: FMy

Post autor: JestemHardcorem » 02 maja 2012, 15:54

Udało się, w końcu zarząd po dziesiątkach próśb wybuduje mi obiekty młodzieżowe :D Fajna rzecz bo lubię grać wychowankami, a i mam już dośc sciągania tego zagranicznego szrotu. Zarząd równiez wybuduje mi nowy stadion na 15tys. osób ( do tej pory miałem jakis stadion miejski z 5tys chyba ?) :P
Następna sprawa, mega zaskoczenie, moje Histon w swoim debiutanckim sezonie w Championship zajęło 5 miejsce i zagrało w barażach, niestety odpadłem już w pierwszych meczach z Bristol City, ale to i tak mega sukces jak na pierwszy sezon na tak wysokim pułapie. Po sezonie z mojego klubu odchodzi na wolny transfer sporo zawodników, nie zatrzymywałem ich bo są dośc słabi, co za tym idzie w letnim okienku będzie szał zakupowy bo muszę wzmocnić wiele pozycji. Na transfery mam 4mln, a do samej pierwszej jedenastki potrzeba mi z 5 nowych piłkarzy, postaram się szukac czegoś po Czechach i innych Daniach bo sa tam fajni i niedrodzy pilkarze, co najważniejsze Europejczycy ( wiadomo jak z tymi pozwoleniami w Anglii ) Powypożyczam też coś z klubów z Premier League. Nie będę się oszukiwał, apetyt rośnie w miare jedzenia i w nowym sezonie chciał bym awansować :) Zobaczymy.
Mirek15 pisze:Teraz mam pytanie właśnie do Jestem Hardcorem. Miałeś w Romie o nazwie Ande Jali(ten pomocnik z RPA). Warto go ściągnąć w 2015 roku :?: Dobrze się prezentuje :?:
Parę dni już minęło odkąd to napisałeś więc pewnie już sprawa przedawniona, no ale jak by co.. W Romie go nie miałęm, mogę Ci co najwyżej wrzucić jego staty w wieku 30 lat z mojego wczesniejszego zapisu:
Obrazek

Wróć do „Hyde Park”