Re: NBA...

Awatar użytkownika
Kendo
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Reputacja: 0

Re: NBA...

Post autor: Kendo » 02 maja 2012, 16:31

Blok Kobego w stylu Lebrona :D . Lakers mają najsłabszego przeciwnika wedlug mnie. Bynum zdominował pole 3 sekund, jedynym rzucajacym wysokim jest Al Harrington chociaz do '4' brakuje mu jeszcze paru cm. TD z 10 blokami Andrew zrobilo odpowiednie wrazenie. Kobe poki co na dobrej skutecznosci, Afflalo sobie nie bardzo z nim daje rade, a myslalem ze to obok Bella, Battiera czy chocby Hardena najlepszy stoper na Bryanta. Chociaz wiadomo jak wygladaj pojedynek Heat-Lakers i jak KObe osmieszal Shane'a.
Spurs mogą namieszac w tym sezonie. Podoba mi sie ich rookie Kawhi Leonard, dobry rzut z dystansu, a przede wszystkim swietny, fizyczny obronca na pozycje 2/3. Parker w gazie, Duncan jak zwykle klasa, Jax na dystansie no i przede wszystkim Pop na ławce, wybrany COTY.
Szkoda tych kontuzji na Wschodzie, bo takie Orlando tez by mialo szanse powalczyc z Howardem. Bulls byli jednym z glownych faworytow, Knicks na pewno przydalby sie Lin zeby na boisku nie trzeba bylo ogladac Bibbiego. Swoja droga ostanio mnie taka refleksja naszla, że w tamtym sezonie w S5 miał wlaśnie Mike'a i Joela Anthonego a byli o krok od mistrzostwa. Teraz Chalmers wyglada naprawde solidnie, Haslem to najlepszy zbierajacy w druzynie, na lawce Battier i w pelni zdrowy Miller. Na papierze murowany faworyt.
Logo Netsow dla mnie slabe, moglby Jay pogadac z Kanye Westem a propos stylu i wymyslic cos naprawde dobrego.

Wróć do „Inne sporty”