Plotki plotkami, mnie najbardziej ucieszy jak już pisałem wcześniej, gdy nasz klub opuszczą zawodnicy którzy nam są do niczego nie potrzebni. I tak pojawiają się już informacje że Park nie dostanie nowego kontraktu. Bardzo mnie to cieszy, bo jego 5 minut już minęło i z całym szacunkiem do jego zasług dla drużyny, szkoda marnować na niego pieniądze. Nie mogę się już doczekać aż czerwony trykot zdejmie Owen bo drażnią mnie te jego ciągłe zapewnienia że jest już gotowy do gry.
Bardziej niż Kagawę widzę u nas Hazarda. Chłopak przyda się jakkolwiek go Fergie nie ustawi. Do tego jeszcze fajnie by było ściągnąć typowego napastnika- np. Lavezzi byłby całkiem fajnym wyborem. Ma charakter, który pozwoli mu grać w takim klubie.
Ostatnio pisze się też o tym że ManU jest bliski kupienia Jamesa Rodrigueza z FC Porto. 20-latek zbiera świetne opinię, ja bym jednak próbował go najpierw wypożyczyć i sprawdzić czy faktycznie nadaje się do tak wysokiego przeskoku ligi. A jeśli już jesteśmy przy Portugalii to jest tam też do wyciągnięcia Hulk, tylko wątpię czy się aż tak szarpniemy bo w jego wypadku mówi się o astronomicznych kwotach.