Re: Juventus Turyn cz.2 (zbiorczy)

Awatar użytkownika
Boromir
Shadow stalker
Reputacja: 6662

Re: Juventus Turyn cz.2 (zbiorczy)

Post autor: Boromir » 05 maja 2012, 12:58

Według ostatnich informacji na Stadio Nereo Rocco i w całym Trieście pojawią się praktycznie wyłącznie kibice Juventusu, do tego w wielkiej ilości. Sam obiekt może pomieścić około 28 tysięcy fanów, a nieco ponad 30 tysięcy Bianconerich ma przyjechać i przylecieć na niedzielę. Co ciekawe, nie chodzi tylko o włoskich kibiców, ma się pojawić wielu tifosich z Europy Wschodniej, wyczarterowano wiele lotów ze Słowenii i Chorwacji. "Jako fanklub Juve przewidzieliśmy zapotrzebowanie na bilety w wysokości ok. 10 tysięcy, teraz okazuje się, że spokojnie moglibyśmy potroić tę wartość, zważywszy na fakt, że przyjadą kibice Juve z całych Włoch, nie tylko z północy" przyznaje Ezio Morina, szef Juventus Club Doc.
Wiedziałem, że tak będzie :mrgreen: Z drugiej strony Cagliari jak zobaczy tylu kibiców Juve to się ustawi w polu karnym i będą tam stali. A tak to może by coś próbowali ugrać jak Novara...

Podobno ma wrócić Pepe na jutro i od razu wskoczyć do składu. Mi tam już wszystko jedno, czy zagra Boriello, czy Pepe, czy Padoin czy Lichsteiner na lewej a Caceres na prawej, wszystko mi to lata koło ucha pod warunkiem, że 3 pkt będą. Muszą być.

Na Inter nie liczę, bo oni dzisiaj wspominają 5 maja więc myślę, że Moratti kombinuje niecny plan zrobienia nam małego psikusa. Poza tym są słabsi od Milanu...

Wróć do „Włochy”