Re: Juventus Turyn cz.2 (zbiorczy)

Awatar użytkownika
ozob
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2153

Re: Juventus Turyn cz.2 (zbiorczy)

Post autor: ozob » 06 maja 2012, 19:16

MazurXIII pisze:Stało się to czego się obawiałem - głupi błąd sędziego na San Siro prawdopodobnie zaważy na wyniku wyścigu o scudetto :roll: Era Moggiego bis :twisted: Ja bym się wstydził,ale widzę że wy jesteście przyzwyczajeni do tytułów po wałkach...
Sami nie raz nie dwa powtarzaliście, że tytuł lezy tylko i wyłącznie w Waszych rekach, bo jesteście najsilnmiejsza ekipą w Italii. Mówiliscie, że w przypadku kiedy nie wygracie mistrzostwa to pretencje bedziecie mogli miec wyłącznie do siebie. Teraz gdy jestescie punkt za Juve to całą wine za Wasza pozycje zwlacie na jedno spotkanie, które było pełne bladów dajacych korzyści lub niekorzyści obu stronom. Nie bierzecie pod uwage, że ktoś spieprzył okres przygotowawczy przez co borykacie sie cały sezon z kontuzjami. W dodtaku swoja kiepska grą pozwoliliście sobie, aby Juve Was wyprzedziło kiedy to wydawało sie, że macie bezpieczna przewagę 4 punktów nad Juventusem bedacym w okresie kryzysu objawiajacego sie seria remisów. Zalatuje tu Panowie lekka hipokryzja.

Zostały dwa mecze i mam nadzieje, że Tytuł bedzie w Turynie.

Wróć do „Włochy”