16 ogórkami(L)oczkerson pisze:Milan nie wygrał z drużynami z czołówki, ale możemy sobie odbijać piłeczkę mówiąc o tym, że Juventus nie wygrał 16 meczu z ogórkami...
Dokładnie. Mistrza na stojąco wygrać nie można. Milan jest sam sobie winny. Nie ma na kogo zwalać.maciek_88 pisze:Mieliście 4 pkt przewagi (a nawet 7 gdy Juventus miał jeszcze mecz z Interem). Sami to spieprzyliście grając na pół gwizdka z Fiorentiną czy Catanią. Żeby ten błąd jeszcze był w ostatnich kolejkach, ale to było ponad 2 miesiące temu.
Również zgoda. Sztab za ten sezon powinien wylecieć.Ozdobny pisze:Nie bierzecie pod uwage, że ktoś spieprzył okres przygotowawczy przez co borykacie sie cały sezon z kontuzjami.
Witaj w klubie. Choć z tym Matrim odwaliłeś.rekinho pisze:na szczęście nie jestem zakompleksionym i zaślepionym 'sezonowcem' żeby uważać, że milan przegra mistrzostwo przez sędziego
Allegri nazwałby Conte mafią futbolu, więc wyszłoby na to, że Conte też kupował meczeMarq pisze:Giallani. Skoro nawet Conte nazwał go Mafia Futbolu
Wg Mnie nie było. O błędu nie może być mowy.maciek_88 pisze:A czy przypadkiem symulacje komputerowe nie pokazały, że gola z Catanią nie było?
Słuszna racjaEmerald pisze:Mazur... nawiązywanie do calciopoli jest bez sensu bo calciopoli było i minęło, nie wiem o czym tu gadać.
PS
Nie ma sensu czytać postów Marq, człowiek(?) jest jaki jest. Nie każdy rodzi się idealny.
PS 2
Prawda jest taka, że nasz Berlu się wypalił bardziej niż Seedorf. Gdyby nie On to żadne mistrzostwa Interu nie miałyby miejsca. I do póki on będzie miał w Milanie udziały to i ciekawe okna transferowego nie będzie.