Re: AC Milan (zbiorczy)(cz.2)

Awatar użytkownika
Chlopaczek
Ten obcy
Reputacja: 3330

Re: AC Milan (zbiorczy)(cz.2)

Post autor: Chlopaczek » 07 maja 2012, 0:28

Ladnie nas Inter zlal. Najgorsze ze w pelni zasluzenie.
Abate to wychowanek Milanu czy Inter? Zwykly sabotazysta co derby to cos odwali. Jak nie czerwona kartka to kiks albo karny jak dzisiaj. Jezeli tak bardzo chce pomagac Interowi to niech poprosi o transfer do nich. Nigdy nie bylem do niego przekonany wstrzymywalem sie tez z pochwalami w sezonie 10/11 kiedy to podobno gral swietnie czego ja jednak nie dostrzegalem. Dzisiaj przejrzalem jego statystyki asyst i mnie zatkalo. Dwie w tym sezonie jedna w zeszlym i jedna jeszcze wczesniej (mowa o lidze). To ma byc boczny obronca druzyny ktora przez wiekszosc meczow w Serie A siedzi na rywalu? Kpina. Toleruje go bo musze ale dzisiaj mi bardzo podpadl. Cafu wroc.
Drugie co mnie wkurza i teraz juz mozna o tym spokojnie mowic gdy sezon jest przegrany to nasz sztab medyczny. Nawet nie chodzi mi o niebywala ilosc kontuzji chociaz oczywiscie o to rowniez. Ale zeby ci specjalisci (moze cudzyslow jednak?) nie potrafili przewidziec kiedy pilkarze wroca po kontuzji? Kolejny i ostatni przyklad to Silva. Mial sie leczyc od 2 do 4 tygodni i byc dostepny wczesniej niz na mecz derbowy. Wczoraj sie okazalo ze jednak nie zagra. Podobnie bylo z Boatengiem wczesniej. Nie wspominajac o Pato ale to osobliwy przypadek. Serio co oni tam robia? Jedyny chyba przypadek ze ktos wrocil wczesniej niz przewidywali to Cassano ale to pewnie dlatego ze leczyl go ktos inny a nasi potem dali mu spokoj.

No to teraz zacznie sie bajanie o transferach. W przyszlym sezonie znowu bedziemy faworytem bo nie wyobrazam sobie kolejnego takiego pod wzgledem ilosci kontuzji i sedziowania. Naprawde jednak trzeba ozywic srodek pola i zrobic cos w koncu z tymi bokami obrony.

Wróć do „Włochy”