Re: Arsenal FC (zbiorczy)

Awatar użytkownika
Magnum
Moderator
Moderator
Reputacja: 2303
Kontakt:

Re: Arsenal FC (zbiorczy)

Post autor: Magnum » 08 maja 2012, 13:45

fieldy pisze:własnie coraz wiecej info się w tej sprawie pojawia. Nawet jakies cytaty, że on ta chce iść i takie tam. Szkoda.
Z jednej strony szkoda, ale z drugiej realistycznie patrząc - jak my byśmy ich wszystkich upchali? Ja wiem, że kontuzje itp. ale z drugiej strony mamy świetną parę stoperów i poprawnego Mertesackera w obronie a ponadto Djourou jest na czwartego stopera, powinno wystarczyć. Na piątego można Bartleya/Miquela brać :P Akurat tam nie jest tragicznie. Gorzej prawa obrona, Sagna wypadł więc sezon pewnie zaczniemy z Jenkinsonem :| Wolałbym żebyśmy jakiegoś porządnego zastępca sprowadzili, no ale to chyba niemożliwe.

Szczerze, nie wiem. To dalej Arsenal, jeśli rzeczywiście sprowadzimy M'Vile do tego Podolskiego, to mamy dwa klasowe transfery. Podpisać kontrakt z Van Persiem, pozbyć się takiego złomu jak Denilson, Squillaci czy Almunia (ten ostatni na pewno odchodzi bo mu się kontrakt kończy) i wzmocnić jeszcze z 1-2 zawodnikami i będę zadowolony z tego okna transferowego. Jednak to i tak bardzo optymistyczy scenariusz.

Wróć do „Anglia”