Bayern Monachium (zbiorczy)

Awatar użytkownika
kama_reda
Rodowity Bawarczyk
Reputacja: 0

Post autor: kama_reda » 15 maja 2005, 11:46

Bayern jest w fenomenalnej formie. Jestem pewien, że jakby teraz im przyszło grać z Chelsea to by ich roznieśli w pył. Co do Roya Makaaya to bardzo trudno będzie mu zdobyć korone króla strzelców, brakuje mu 2 bramki do Mintala, a ostatni mecz jest bardzo ciężki, wyjazd ze Stuttgartem, ale ja mu życzę wszystkiego najlepszego - niech strzeli 2 albo i 3 bramki i zdobędzie tą upragnioną koronę. Z pewnością wygra klasyfikacje kanadyjską, ma 4 pkt przewagi nad Marcelinho i ma sznase wygrać także klasyfikacje asyst. Prowadzi razem z Hlebem - po 14, a więc wszystko rozegra się w Stuttgarcie. Makaay vs Hleb to będzie pojedynek, nie bezpośredni, ale zagrają 2 wielkie gwazdy światowej piłki (może Hleb nie ma jeszcze statusu gwiazdy, ale swoją grą pokazuje, że jest lepszy od wielu "gwiazd"). Mecz Stuttgart-Bayern będzie także pojedynkiem dwóch najlepszych (według mnie) bramkarzy niemieckiej piłki. Hildebrand miał wspaniały poprzedni sezon, co jest m.in zasługą obecnego szkoleniowca Bayernu Felixa Magatha, obecny ma nieco słabszy, ale nadal zalicza się do człówki najlepszych bramkarzy świata. Kahn wiadomo. Wielka klasa, wielkie umiejętności, owszem zdarząją mu się błedy, ale któremu bramkarzowi się nie zdarzają?? I ostatni mecz jaki czeka Bawarczyków w tym sezonie to finał Pucharu Niemiec. Z obecną formą Bayernu to Schalke musi drżeć, poprostu nie mają najmniejszych szans. FC BAYERN !!!!!! :D

Wróć do „Niemcy”