Re: Domek nr 10 (temat luźny)

Awatar użytkownika
brylancik
Oleguer Fan
Reputacja: 0

Re: Domek nr 10 (temat luźny)

Post autor: brylancik » 09 maja 2012, 19:06

RealFan pisze:Śmieszne to może i było, ale za pierwszym razem. To jest już plaga praktykowana na różnych zagranicznych stronach od dawna. Tak, trzeba być zakompleksionym debilem, żeby wyszukiwać ankiet, organizować tego typu akcje i czerpać z tego pustą satysfakcję, że komuś wypaczyło się wyniki jakiejś sondy i pokazało, jacy Polacy są zajebiści. Takie drobne rzeczy też tworzą opinie o całym narodzie. To smutne po prostu.

Bart nie chodzi o to, czy ta sonda ma jakieś znaczenie czy nie. Chodzi o głupią mentalność polskiego Internetu. Niemcy na pewno nie byli zadowoleni, jak na stronie Kickera (?) było kiedyś tam głosowanie na najlepszego piłkarza Bundesligi, gdzie zaskakująco wygrał Lewandowski, a po sprawdzeniu IP okazało się, że zdecydowaną większość głosów na niego oddali Polacy. Po wspomnianym wcześniej przeze mnie głosowaniu na kierowcę też Hiszpanie zrobili w komentarzach niezłą jazdę po Polakach. Czemu to ma służyć?
Myślisz że są osoby który siedzą i wyszukują ankiet i organizują tego typu akcje? Proszę Cię... Zakompleksionym to trzeba być żeby się przejmować tym opinią Hiszpanów, Niemców czy kogokolwiek innego po czymś takim. Poza tym nie wiem jaką opinię można po czymś takim wyciągnąć. Ja sam studiuję w Hiszpanii i wrzucałem tego linka podczas zajęć, gdzie nudziłem się i rozmawiałem ze znajomym na temat tego czy Piszczek jest wystarczająco dobry żeby grać w Realu (ankietę wrzuciła chyba fioletowa na fb). Z tego jak wyniki w pewnym momencie się zmieniły na korzyść Piszczka mieliśmy po prostu mega ubaw. Więcej luzu. Przeciętnego Hiszpana pierdoli to, że grupka kilku tysięcy osób się zbierze i wciśnie przycisk przy swoim rodaku w ankiecie.

A co do Piszczka to wszyscy są oczywiście bardzo sceptyczni po tym co pokazał Sahin.

Wróć do „Hyde Park”