Re: AC Milan (zbiorczy)(cz.2)

Slim91
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 493

Re: AC Milan (zbiorczy)(cz.2)

Post autor: Slim91 » 10 maja 2012, 12:22

mete pisze:Podobno Gattuso sam odrzucił ofertę Milanu, bo nie chce ciążyć klubowi i sam ostatnio mówił, że skład jest za stary i wymagane są zmiany.
Jeśli tak naprawdę powiedział to człowiek dla Mnie jest GENIALNY.

Co do Mercato. Poszukałbym kogoś innego niż Tevez. Lata swoje ma, a przy okazji nie wiadomo co mu odbije. Z pewnością nie tani(kontrakt i transfer). Z Hernanesa byłbym w miarę zadowolony. Piłkarz dobry, lecz przyszedłby do nas o 2 lata za późno. Bardzo szkoda mi Aquy. Na jakiej pozycji gra Moura :?: Może na niego zarzucić sieci :?: Jak dla Mnie jest lepszy od reszty brazylijskich gwiazd(Neymar, Damiao, Ganso i Oscar).

Inzaghiego warto godnie poczekać. Mimo iż od kilku był zawodnikiem mało "używanym". To jednak ma swój wkład w drużynę.
mete pisze:Kto by się spodziewał. Kilka lat temu Ibra by po prostu zrobił dym i spakował walizki a tu na prawdę wygląda na to, że zależy mu na pozostaniu i na wygrywaniu.
Po prostu już wie ile lat ma na karku. 3 lata temu od razu chciałby odejść, jak odszedł z Interu. Wcale mnie to nie dziwi.

Osobiście skład na Novarę widziałbym następujący. Primavera + piłkarze którzy odchodzą. Dla jednych szansa, dla drugich pożegnanie.

Wróć do „Włochy”