chyba wiesz ze nie mowie o bartleyach ani o bentleyach. macie na wypozyczeniu takich pilkarzy jak chociaz denislon, benthner czy vela(dwa ostatni reprezentacji kraju!!), jakis japonczyk ktory juz ociera sie o reprezentacje. pokaz mi inny klub kotry ma tylu ludzi na wypozyczeniu. wy chcioecie tylko kupowac a potem wypozyczac jak sie nie sprawdzic w pol roku, historia z chamackiem to jest najlepszy przyklad idiotycznej - na moj gust - polityki wengera.Magnum pisze:Czyli jesli wsadzimy do druzyny Bartleya, Boatenga, Brislen-Halla i Miquela jako rezerwowych stoperow to powiesz ze mamy szeroką kadrę bo 6 stoperów w niej jest?HELDER pisze:Przeciez ARSEnal ma najszersza kadre chyba ze wszystkich czlowych druzyn Europy, tam jest chyba ze 30(plus minus) pilkarzy w pierwszej druzynie i z 10 ciekawych pilkarzy na wypozyczeniach, wy co sezon kupujecie po 5-6 pilkarzy, nikt nie kupuje tyle co Wenger(takiej ilosci pilkarzy), i ciagle wam malo malo malo, ciagle wiecej wiecej wiecej, a moze to jest powod tego ze od 8 lat nie ma zadnego sukcsu? zwyczajny brak stabilizacji.
ciekawi mnie cholernie ciekawi mnie co bedzie z bellerinem, powiem wam tyle dopuki gosc byl w bcn gral w reeprezentacjach kraju teraz juz nie jest powolywany z tego co kumam. gosc mial papier podobnie jak merrida na wielkiego grajka, co sie z drugim stalo chyba kazdy wiem dzieki wengerowi i jego pomyslowi na mlodych.
io prosze nie pisac o cescu, bo dla mnie Cesc jest mocno srednim pilkarzem co zreszta w bcn widac naocznie, to jeden z slabyszych pilkarzy w druzynie.