Re: FMy

Awatar użytkownika
Minor
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład
Reputacja: 0

Re: FMy

Post autor: Minor » 15 maja 2012, 15:20

Po krótkiej przygodzie z FM12, która przekonała mnie, że mój komputer jest trochę za słaby na najnowszego FM'a postanowiłem wrócić do FM11. Bez patchy, bez uaktualnionych składów czyli tak jak grało mi się wcześniej najlepiej.

Znów wybrałem sobie Malagę i postanowiłem jak najszybciej zbudować mocarstwo, które zmieni La Ligę w ligę jednego zespołu. Założyłem sobie przedtem, że naściągam najlepsze talenty jakie tylko będę mógł i będę grał taktyką 4-3-3. Jak się gra? Świetnie. Gram obecnie 4 sezon (3 poprzednie to 12 miejsce i 2x 4 miejsce) i walczę o wicemistrzostwo z Atletico i Barceloną, czeka mnie też półfinał LM z Man Utd(mój debiutancki sezon z LM, wcześniej przegrałem eliminacje z Napoli). Od połowy 3 sezonu zacząłem także wyszukiwać i ściągać różnych newgenów (głównie są całkiem dobrzy, ale trafiają się perełki jak te na screenie poniżej), w mojej szkółce też nie jest najgorzej (jest już 3, których mam zamiar włączyć do kadry pierwszego zespołu - wypożyczony obrońca, którego widzę jako czwartego, bramkarz, którego za rok wypożyczę i potem też mam nadzieję na dobrego rezerwowego, przez którego brak przegrałem eliminacje z napoli - Areola wyjechał, a ja musiałem wstawiać w bramkę Rondona :lol:, do tego napastnik, który jak na 17 latka ma fajne atrybuty fizyczne i techniczne, ale gorzej z głową). Screeny dwóch moich szczególnych newgenów (pierwszy ze względu na to, że ściągałem go jako młody talent i ewentualne zaplecze, ale gra niesamowicie, a drugi ze względu na statystyki).
Obrazek
Obrazek

Jestem nieco rozczarowany grą tego drugiego (miałem nadzieję na to, że stanie się z marszu moim absolutnie kluczowym zawodnikiem, a jest obecnie w cieniu brazylijczyka z 1 screena). Do tego zarząd 'ciężko szuka, ale nie ma żadnych odpowiadających propozycji' na klub filialny :?. Taka moja mała prośba - ma ktoś pomysł jakiego skilla nauczyć/co wytrenować drugiemu newgenowi tak żeby zaczął niszczyć na pozycji atakującego środkowego pomocnika?

e: No wiesz :lol:
Ostatnio zmieniony 15 maja 2012, 15:33 przez Minor, łącznie zmieniany 1 raz.

Wróć do „Hyde Park”