Re: Inter Mediolan (zbiorczy)

Awatar użytkownika
Martin Pellegrino
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Reputacja: 1

Re: Inter Mediolan (zbiorczy)

Post autor: Martin Pellegrino » 17 maja 2012, 14:19

Babel pisze:Potrzebujemy znalezc jednego srodkowego defensora, który wniescie jakosc do tej formacji od teraz, odbudowac Ranocchie, do tego stabilny Samuel, Julio w bramce i w nastepnym sezonie 15-20 mniej bramek straconych spokojnie da Interowi miejsce w LM. (...)
ps. chyba nadal mamy połowy kart Viviano i Kucki, mozna je jakos uzyc albo wykupic drugie połowy i tez uzyc w ramach transferu
Moim zdaniem powinniśmy zamienić J. Cesara na Viviano. Brazylijczyk także nie grzeszył formą w tym sezonie, a jeśli informacje o zainteresowaniu ManU są prawdziwe to i na nim możemy trochę zarobić, a zmiennik nie będzie o klasę gorszy. Czytałem także o pomyśle sprowadzenia Handanovicia, ale za niego trzeba będzie zapłacić kilkanaście milionów.

Poza środkowym defensorem potrzebujemy także bocznych. W transfer Piszczka nie wierzę i nie jestem do końca przekonany, czy poradziłby sobie w nowej lidze. Zostaje więc Isla, który już miał być nasz jeszcze przed zakończeniem sezonu, ale informacje na temat tego transferu nagle ucichły. Na lewą flankę jest przymierzany Kolarov, ale sam nie wiem co sądzić o Serbie. Nie jest wystarczająco dobry w defensywie, nie daje drużynie za dużo w ofensywie, sam nie wiem dlaczego taki zawodnik gra w drużynie mistrza Anglii. Może warto powalczyć o Criscito?

Wróć do „Włochy”